odunsu koku ariyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alien diorum tek geçiorum

kızlar bu flowerbomb un dolumunu gören bilen duyan varmı.. ben bu kokuyu çok beğendim ama çok pahalı zaten çok fazlada kullanıyorum..veremiyorum okadar..ama dolumu varsa denemek istiyorum????:uhm:

tam istediğin kokuyu biliyorum ben bak en yakın köye uğruyosun, ekmek yapan teyzeleri kovuyosun tandırın başından, sokuyosun kafanı içeri ohh miss gibi odun kokuyosun.. çok kalıcı ve çok doğal şakkıdı -tatlicadiarzu-

Ben de hep erkek kokularında rastlıyorum odunsu kokular diye, bence de çok hoş bir koku. Fullsped mesela harika. Böyle bir koku bulursan bana da söyle:)

kenzoamorun odunsu mu sizce ya, ben kullandım çok da severim ama hiç odunsu bir koku gibi düşünmemiştim:)

bu kokulardan sadece wish biliyorum çakmasını kullanıyorum fakat 2 gün rahat üstünüzde duruyor çok harika kokusu orijinali 180 tl demişti bana kozmetikçi ben çakmasını 50 ml 15 e aldım aynı yerden. hihoyyyt

calvin klein - truth öneririm..

KOKU AİLESİ
Ağaçsı ve yeşil
İLK AKOR
Doygunluk: Bambu, vetiver, ıslak ağaçlar, beyaz şakayık, beyaz yonca, taze ağaç fidanları.
İKİNCİ AKOR
Duyusallık: Bio vanilya, beyaz amber, ipek ağacı çiçeği, miskler.
KİŞİLİĞİ
Gerçek, doğal, doğru modern bir dünyada, yaşamın anahtarı. Herşeyi saf ve sade.

avon 60 mod kokla bak buram buram odunsu bi koku bende cok seviorum odunsu kokuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…