• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odunsu koku ariyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alien diorum tek geçiorum

flower bomb mükemmel bi parfümu bence de
geçen sephorada denedim ama annem artık rest çekti almadı:)
ev parfüm deryası oldu ama arkadaşıma sipariş verdim türkiyeye gelirken bi şişe flower bomb alsın diye
malum duty free fiyatları daha elverişli oluyo

kızlar bu flowerbomb un dolumunu gören bilen duyan varmı.. ben bu kokuyu çok beğendim ama çok pahalı zaten çok fazlada kullanıyorum..veremiyorum okadar..ama dolumu varsa denemek istiyorum????:uhm:

tam istediğin kokuyu biliyorum ben bak en yakın köye uğruyosun, ekmek yapan teyzeleri kovuyosun tandırın başından, sokuyosun kafanı içeri ohh miss gibi odun kokuyosun.. çok kalıcı ve çok doğal şakkıdı -tatlicadiarzu-

nd.170.jpg
Bild.aspx
12728-254383.jpg
cot028_teaser1.jpg
20.jpg
145201.jpg

1663106788_g.jpg
dsquared_she_wood.JPG
Agacsi kokular bunlar daha pekcok var.Kokulari denemeni tavsiye ederim.

Ben de hep erkek kokularında rastlıyorum odunsu kokular diye, bence de çok hoş bir koku. Fullsped mesela harika. Böyle bir koku bulursan bana da söyle:)

kenzoamorun odunsu mu sizce ya, ben kullandım çok da severim ama hiç odunsu bir koku gibi düşünmemiştim:)

bu kokulardan sadece wish biliyorum çakmasını kullanıyorum fakat 2 gün rahat üstünüzde duruyor çok harika kokusu orijinali 180 tl demişti bana kozmetikçi ben çakmasını 50 ml 15 e aldım aynı yerden. hihoyyyt

calvin klein - truth öneririm..

KOKU AİLESİ
Ağaçsı ve yeşil
İLK AKOR
Doygunluk: Bambu, vetiver, ıslak ağaçlar, beyaz şakayık, beyaz yonca, taze ağaç fidanları.
İKİNCİ AKOR
Duyusallık: Bio vanilya, beyaz amber, ipek ağacı çiçeği, miskler.
KİŞİLİĞİ
Gerçek, doğal, doğru modern bir dünyada, yaşamın anahtarı. Herşeyi saf ve sade.

avon 60 mod kokla bak buram buram odunsu bi koku bende cok seviorum odunsu kokuları :12:

Back