• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odunsu koku ariyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
herkese selamlar. arkadaslar forumu bastan sona taradim ama rastlayamadim. ben agacsi kokulari cok begeniyorum. icinde sandal agaci, sedir agaci gibi notalar olan parfümler elbette var. ama özellikle bu kokularin ön plana ciktigi parfümlerden önerebileceginiz var mi? valla yoruldum arastirirken. istedigim gibi söyle odun odun :) kokan bi parfüm bulamadim. önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim..kaydirigubbakcemile3

bu nasıl bir kokuymuş ilk defa duydumCADIARZU
odun kokusu ilginç ben hiç böyle bir koku duymadım:uhm:

hayatımın parfümü, viktor&rolf - flower bomb tabii ki :lepi:
onlarca parfüm kullandım
ama hiç biri V&R kadar bağlamadı beni kendine....
mükemmel bir kokudur canım tavsiye ederim :içelim:

flowerbomb.gif

aslinda cok cekici.. odun dedigime bakma yani ne biliyim iste ben begeniyorum. ;)

vaav cok hizlisiniz :) tesekkür ederim.. flower bomb ha? nasil bir koku bu gurbaaciim.

ben sana avon kataloglarına bir göz atmanı önerebilirim...orda odunsu kokulardan bahsediyor ama genelde erkek parfümlerinde rastlıyorum, bu ifadeye..bayan parfümlerinde hiç rastlamadım...al sana odun :oklava::oklava::oklava:

evet camasirsuyu :) genelde hep erkek kokularinda rastlaniyor bu özellige. ama haksizlik degil mi buu :( erkek kokularinin daha cekici ve de bayan parfümlerine oranla kat kat daha kalici oldugunu gözlemliyorum. hehe benim aradigim odun buna pek benzemiyo :)

Avon Ungaro bayan parfümü, yeni çıkan Bond Girl parfümü,Cynthia Rowley

herkese selamlar. arkadaslar forumu bastan sona taradim ama rastlayamadim. ben agacsi kokulari cok begeniyorum. icinde sandal agaci, sedir agaci gibi notalar olan parfümler elbette var. ama özellikle bu kokularin ön plana ciktigi parfümlerden önerebileceginiz var mi? valla yoruldum arastirirken. istedigim gibi söyle odun odun :) kokan bi parfüm bulamadim. önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim..kaydirigubbakcemile3

canım avonda var adını bilmiyorum ama "odun kokuları" diye geçiyor katalogtada avoncular bilir...yanılmıyorsam belki erkek olabilir ama gene de odun iştekaydirigubbakcemile3 bi bak ona istersen kaydirigubbakcemile2

hayatımın parfümü, viktor&rolf - flower bomb tabii ki :lepi:
onlarca parfüm kullandım
ama hiç biri V&R kadar bağlamadı beni kendine....
mükemmel bir kokudur canım tavsiye ederim :içelim:

flowerbomb.gif

flower bomb mükemmel bi parfümu bence de
geçen sephorada denedim ama annem artık rest çekti almadı:)
ev parfüm deryası oldu ama arkadaşıma sipariş verdim türkiyeye gelirken bi şişe flower bomb alsın diye
malum duty free fiyatları daha elverişli oluyo

odunsu parfüm olarak da ralph laurenın romance isimli parfümünü öneririm hem çok ağır değil hem de kalıcı

kesinlikle avon pur blanca,hem sandal ağacı hem de çiçek kokuları öyle bir dengelenmiş ki tam istediğin gibi buram buram odunumsu kokuyor ama daha çok yazın giden bi koku çünkü çok kalıcı gelmedi bana yinede yazın favorim ama indirim zamanını beklemek lazım...

Back