Ödüllü sudoku

O zaman Pro üyelere biraz daha ekstra özellikler getirelim değil mi ?

Mesela yeni bil kazana sadece Pro üyelere katılabilsin

gibi
Bide kazen hazır seninle korkmadan konuşabiliyorken birşey sormak istiyorum bu çevrim içi durumunu hangi üyeler kapatabiliyor

Bide kazen hazır seninle korkmadan konuşabiliyorken birşey sormak istiyorum bu çevrim içi durumunu hangi üyeler kapatabiliyor

Konuyu okuyanları görmeyi soruyorsan bunu sadece pro üyeler görüyor diye biliyorum.

Ohoo konu çarşamba açılmış bana yeni bildirim geldi.
Haksızlık.
Belki ben çözecektim

Mesela Terter olarak girdim ve kimlerin bu başlığı okuduğunu göremiyorum

Pro üyeler özel mesja yazarken konferans yapabilirken yani 1 den fazla kişiyi konuşmaya alabilirken normal üyelere sadece 1 kişiye özel mesaj atabiliyor. Bunlar aklıma gelen farklar

Konuyu okuyanları görmeyi soruyorsan bunu sadece pro üyeler görüyor diye biliyorum.

Üye avatarinin sol üst köşesinde yeşil (online) ışık var ya onu diyor sanırım.

Bunu pro üyeler kapatabiliyorsa, pro olmayan bazı üyelerde online olduğu halde o yeşil yanmıyor. Kapalı.

Diğerleri nasıl kapatabiliyor?
Diyor bence.

cok iyiymis.banada yeni bildirim geldi.bende istiyorum proluk.ama keske kk da 5 senesi dolanlara verilse super olur

Ohoo konu çarşamba açılmış bana yeni bildirim geldi.
Haksızlık.
Belki ben çözecektim

Devamlı son mesajlar sayfasında takılsaydın ilk gören olabilirdin

Ama üzülme her gün yeni bir sudoku sorusu oluyor, bir dahaki sefere sen çözersin inşallah

yeşil ışık yanar söner ... ona takılmayın : )

Sansimi deneyim :)

Eklentiler

• IMG-20161028-WA0002.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…