• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ödüllü sudoku

O zaman Pro üyelere biraz daha ekstra özellikler getirelim değil mi ?

Mesela yeni bil kazana sadece Pro üyelere katılabilsin

gibi
Bide kazen hazır seninle korkmadan konuşabiliyorken birşey sormak istiyorum:olamaz: bu çevrim içi durumunu hangi üyeler kapatabiliyor

Bide kazen hazır seninle korkmadan konuşabiliyorken birşey sormak istiyorum:olamaz: bu çevrim içi durumunu hangi üyeler kapatabiliyor

Konuyu okuyanları görmeyi soruyorsan bunu sadece pro üyeler görüyor diye biliyorum.

Ohoo konu çarşamba açılmış bana yeni bildirim geldi.
Haksızlık.:işsiz:
Belki ben çözecektim :mapus:

Pro üyeler özel mesja yazarken konferans yapabilirken yani 1 den fazla kişiyi konuşmaya alabilirken normal üyelere sadece 1 kişiye özel mesaj atabiliyor. Bunlar aklıma gelen farklar

Konuyu okuyanları görmeyi soruyorsan bunu sadece pro üyeler görüyor diye biliyorum.

Üye avatarinin sol üst köşesinde yeşil (online) ışık :KK48: var ya onu diyor sanırım.

Bunu pro üyeler kapatabiliyorsa, pro olmayan bazı üyelerde online olduğu halde o yeşil yanmıyor. Kapalı.

Diğerleri nasıl kapatabiliyor?
Diyor bence.

cok iyiymis.banada yeni bildirim geldi.bende istiyorum proluk.ama keske kk da 5 senesi dolanlara verilse super olur:halay:

Ohoo konu çarşamba açılmış bana yeni bildirim geldi.
Haksızlık.:işsiz:
Belki ben çözecektim :mapus:

Devamlı son mesajlar sayfasında takılsaydın ilk gören olabilirdin :D

Ama üzülme her gün yeni bir sudoku sorusu oluyor, bir dahaki sefere sen çözersin inşallah :P

yeşil ışık yanar söner ... ona takılmayın : )

Sansimi deneyim :)

Eklentiler

• IMG-20161028-WA0002.jpg
    IMG-20161028-WA0002.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 40
Back