güle güle kullan canım. renk de model de şahaneİyi günler herkeseçorba tarifleri yarışmasında düğün çorbası ile 1.olduğum için kazandığım hediyem geldi çok ama çok beğendim, hem rengi, hem tarzı çok şık , çok zarif bir pasta takımı bu güzel hediye için @Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3539570
İyi günler herkeseçorba tarifleri yarışmasında düğün çorbası ile 1.olduğum için kazandığım hediyem geldi çok ama çok beğendim, hem rengi, hem tarzı çok şık , çok zarif bir pasta takımı bu güzel hediye için @Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3539570
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
Çok teşekkürler canımÇok güzel .
Hayırlı olsun.
Darısı bana inşallah bir gün birinci olurum.
Çok teşekkür ederim kirazlımYaaaa çok güzelmiş bende istiyorummmmrengi çok aşk güle güle kullan kuzucum,güzel günlerde inş
Çok teşekkür ederim canımgüle güle kullan canım. renk de model de şahane
Çok ama çok teşekkür ederim , hediye seçimlerinizden çok zevk ve estetik sahibi biri olduğunuz anlaşılıyorBeğenmene sevindim canım. İyi günlerde, keyifle kullan inşallah
Rica ederim. Ve teşekkür ederimÇok ama çok teşekkür ederim , hediye seçimlerinizden çok zevk ve estetik sahibi biri olduğunuz anlaşılıyoriyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?