• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Airfryer yarışmasından kazandığım ödülüm geldi😍
Bu zarif hediyeleri için öncelikle bize bu şansı sunduğu için Kazen Kazen beye, Sevgili Eşi isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. Hanıma ve tabiki Değerli editörümüz, sultanımız biricik Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. mize sonsuz teşekkür ederim❤️ Severek kullanacağım 😍
Eki Görüntüle 3397330 Eki Görüntüle 3397331
Peki bu rengin güzelliği şaka mı 🫠🫠🫠 demek içli köfteler o yüzden daha bi güzel gözüküyordu bu tabakta 🔥🔥🔥🔥🔥 muhteşem canocum, senin sunumlarina çok yakışacak kuzum, güzel günlerde güzel sunumlarda kullan inş 😍🤩🥰🍒🍒🍒🫶😘

Not: evren evren manifest yapıyorum,bu renk çok tatlıymış🔥🔥 777🫠🤤😁💃🍒🍒🍒🍒🫶

Peki bu rengin güzelliği şaka mı 🫠🫠🫠 demek içli köfteler o yüzden daha bi güzel gözüküyordu bu tabakta 🔥🔥🔥🔥🔥 muhteşem canocum, senin sunumlarina çok yakışacak kuzum, güzel günlerde güzel sunumlarda kullan inş 😍🤩🥰🍒🍒🍒🫶😘

Not: evren evren manifest yapıyorum,bu renk çok tatlıymış🔥🔥 777🫠🤤😁💃🍒🍒🍒🍒🫶
İnşallah canım 🥰 Teşekkür ederim ❤️

Airfryer yarışmasından kazandığım ödülüm geldi😍
Bu zarif hediyeleri için öncelikle bize bu şansı sunduğu için Kazen Kazen beye, Sevgili Eşi isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. Hanıma ve tabiki Değerli editörümüz, sultanımız biricik Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. mize sonsuz teşekkür ederim❤️ Severek kullanacağım 😍
Eki Görüntüle 3397330 Eki Görüntüle 3397331
Ayıp bana canoşumun hediyesini nasıl görmedim 🤦🏻
İyi günlerde sevdiklerinle beraber kullan canım canoşuuuuuum :KK60:hediyen çok şıkkkkk:KK68:

Eklentiler

• IMG_6585.jpeg
    IMG_6585.jpeg
    129,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6586.jpeg
    IMG_6586.jpeg
    184,9 KB · Görüntüleme: 83
Yaaaaaaa ama bunlar çok zarif ve kibar 🤤🫠🥰😍🍒🍒 gerçekten de tam senin tarzinn kuzu, bayıldım harika🫶🥰🍒🍒 ferah kahvelerin olsun inş kuzum 🤲💜🥰🍒😘

Not: sandalyelerine bayılıyorum 🫠🙈
Çok teşekkür ederim kuzucum bende beğendim gerçekten zaten fincan hastası biri olarak tam benlik bir hediye :)

Back