- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Teşekkür ederimÇok güzel iyi günler de kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimÇok güzel iyi günler de kullan
Rica ederiz, iyi günlerde, keyifleAirfryer yarışmasından kazandığım ödülüm geldi
Bu zarif hediyeleri için öncelikle bize bu şansı sunduğu için K Kazen beye, Sevgili Eşi isabel Hanıma ve tabiki Değerli editörümüz, sultanımız biricik Nevreste mize sonsuz teşekkür ederim Severek kullanacağım
Eki Görüntüle 3397330 Eki Görüntüle 3397331
Yaaaaaa sunum kardeşliği esliiiiiiiiii bende de farklı rengi var,çok seviyorum güzel günlerde kullan inş canım benim, harikaMakarna yarışmasından kazandığım hediyem geldi. Çok güzel, severek kullanacağım.
Bu güzel hediye için K Kazen , isabel ve Nevreste ye çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3385013 Eki Görüntüle 3385017
Peki bu rengin güzelliği şaka mı demek içli köfteler o yüzden daha bi güzel gözüküyordu bu tabakta muhteşem canocum, senin sunumlarina çok yakışacak kuzum, güzel günlerde güzel sunumlarda kullan inşAirfryer yarışmasından kazandığım ödülüm geldi
Bu zarif hediyeleri için öncelikle bize bu şansı sunduğu için K Kazen beye, Sevgili Eşi isabel Hanıma ve tabiki Değerli editörümüz, sultanımız biricik Nevreste mize sonsuz teşekkür ederim Severek kullanacağım
Çok teşekkür ederim canım benimYaaaaaa sunum kardeşliği esliiiiiiiiii bende de farklı rengi var,çok seviyorum güzel günlerde kullan inş canım benim, harika
İnşallah canım Teşekkür ederimPeki bu rengin güzelliği şaka mı demek içli köfteler o yüzden daha bi güzel gözüküyordu bu tabakta muhteşem canocum, senin sunumlarina çok yakışacak kuzum, güzel günlerde güzel sunumlarda kullan inş
Not: evren evren manifest yapıyorum,bu renk çok tatlıymış 777
iyi günlerde kullanAirfryer yarışmasından kazandığım ödülüm geldi
iyi gunlerde kullanMakarna yarışmasından kazandığım hediyem geldi. Çok güzel, severek kullanacağım.
Bu güzel hediye için K Kazen , isabel ve Nevreste ye çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3385013 Eki Görüntüle 3385017
Teşekkür ederimiyi günlerde kullan
Teşekkür ederimiyi gunlerde kullan
Ayıp bana canoşumun hediyesini nasıl görmedimAirfryer yarışmasından kazandığım ödülüm geldi
Teşekkür ederim PeripellamAyıp bana canoşumun hediyesini nasıl görmedim
İyi günlerde sevdiklerinle beraber kullan canım canoşuuuuuum hediyen çok şıkkkkk
Kuşum yanlış atmışım fotoyu düzelttim şimdi :)Hediye nerde kuzu
Yaaaaaaa ama bunlar çok zarif ve kibar gerçekten de tam senin tarzinn kuzu, bayıldım harika ferah kahvelerin olsun inş kuzum
Çok teşekkür ederim kuzucum bende beğendim gerçekten zaten fincan hastası biri olarak tam benlik bir hediye :)Yaaaaaaa ama bunlar çok zarif ve kibar gerçekten de tam senin tarzinn kuzu, bayıldım harika ferah kahvelerin olsun inş kuzum
Not: sandalyelerine bayılıyorum