Sevgili anneler merhaba :)
Ben gıda mühendisliği son sınıf öğrencisiyim . Harçlığımı çıkarmak amacıyla 2 yıl önce özel ders vermeye başladım. Özel ders verirken tanıştığım birbirinden özel öğrenciler sayesinde bu işi hergün daha çok severek yapıyorum . Gerek bir öğretmen olsun gerek bir abla gerek bir rol model çocuğunuz için en iyisini yapmaya hazırım .
2 yıldır ilkokul ortaokul hatta lise öğrencilerine İngilizce, temel almanca , matematik , geometri alanlarında özel ders veriyorum . Ancak ilkokul ve ortaokuldaki öğrencilerim için direk ders anlatmak ve onların dinlemesi dışında performans görevlerinde bir takım olmak, eğlenceli öğretici oyunlar şarkılar öğrenmek fen bilgisi, sosyal bilgiler ( özel ders verdiğim alanlar dışında) gibi derslerde yazılıları için beraber çalışmak yaptığımız diğer şeyler.
ODTÜ kampüste yurtta kalıyorum. Haftaiçi akşamları ve haftasonları özel ders veriyorum . Gideceğim semte ve ders sayısına göre fiyat değişiyor. Ancak örnek vermek gerekirse , Çayyolunda bir öğrenciye saat başı 35 liraya ders veriyorum . Eryamanda bir öğrenci için haftada 4 saat ders verip düz 100 lira alıyorum . Aileleri zorlamadan çocuklarına maksimum faydalı olmak istiyorum bu nedenle olabildiğince makul bir şekilde anlaşmaya varabileceğimizden emin olabilirsiniz.
Eğer ilgilenirseniz veya sorularınız olursa özel mesaj atabilirsiniz . Sizi arayabilirim, telefon numarası verebilirim .