• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ODTÜ hazırlık

pinar79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
581
11
96
Ankara
arkadaşlar odtü hazırlık sınavı hakkında bilgisi olan var mı,zor mu,hazırlıkta kalan bir öğrenci diğer sene hazırlık derslerine giremyor sadece sınavına girebiliyormuş,bu sınavın kapsamı ne acaba zor bi sınavmı

Ben 2009 girişliyim Odtü'ye. Hazırlıkta kaldım ilk yıl. Proficiency sınavlarını geçemedim ve diğer yıl tekrar baştan, haftanın 5 günü okula, derslere giderek tekrar okudum.
Bu yıl kalanlar için sistem değişti. Onlar haftada 4 gün gidiyor ve sınıfları yenilerden ayrı. Biz yeni gelenlerle karışık ders görüyorduk.
Seneye ne olur bilemem. Hazırlıktaki sistem değişiyor devamlı.

Sınav zorluğu kişiye göre değişir şimdi (: Lisede çok iyi bir eğitim almışsan, mesela IB sistemiyle ders veren liseler filan var, lisedeki dersleri İngilizce oluyor. Onlar çok rahat hazırlık okumadan geçiyorlar. Ama kıytırık bir İngilizcesi olan lisede okuyorsan (kıytırık derken düz lise değil, ben de Anadolu öğretmen lisesi mezunuyum ama yeterince İngilizce görmedim), hazırlıktaki çalışmana bağlı o sınavı geçebilmen.

Sınav hakkında başka soruların varsa cevaplayabilirim elimden geldiğince.

konu ilgili bölüme taşındı.

Back