• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ödevlerini yapmıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kardelenesin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
84
12
48
arkadaşlar mrb...benim 1.sınıfa giden oğlum var...ödevlerini zorla yapıyor veya birini söylerse birini söylemiyor....sizler bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..nasıl bir çözüm bulabilirim...

arkadaşlar mrb...benim 1.sınıfa giden oğlum var...ödevlerini zorla yapıyor veya birini söylerse birini söylemiyor....sizler bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..nasıl bir çözüm bulabilirim...
Kendi çocuğum yok ama yeğenlerimden dolayı biliyorum.Bir de bende zorla ödev yapardım annemden biliyorum ödüllendirme yöntemini kullanabilirsin hem bu yöntem ilerki zamanlarda hedef belirleyip hedefe ulaşma konusunda da yardımcı olur.Mesela bir pano hazırlayabilirsin yapmasını istediğin sorumlulukları yaparsın eğer yaparsa çıkartma yapıştırırsın bir de tabloya süre verirsin eğer o süre içinde yeterli çıkartması olmuşsa ödüllendirirsin ailem bize hep öyle yapardı.İşe yarardı.Umarım yardımcı olur..

Back