• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ödem baş belasııı 🥶help😰

negecenegunduz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
4
1
1
26
Kızlar doğum yapalı 2 ay oldu hala ödemlerim geçmedi.. iki hafta sonra düğünümüz var nasıl geçecek bunlar çözüm bulanlar önerisi olanlar yazsın bekliyorum 😓

Kızlar doğum yapalı 2 ay oldu hala ödemlerim geçmedi.. iki hafta sonra düğünümüz var nasıl geçecek bunlar çözüm bulanlar önerisi olanlar yazsın bekliyorum 😓
Ben 1 hafta bunu içtim hala devam inanılmaz iyi geldii ödemim gitti 15 gün içmen yeterli ben daha 7 ci gündeyim 3 kilo verdim tabii ödem gittiğini düşünüyorum hepte az yedim diyet yapmadım
Screenshot_20210913-191420_Instagram.jpg

Ben 1 hafta bunu içtim hala devam inanılmaz iyi geldii ödemim gitti 15 gün içmen yeterli ben daha 7 ci gündeyim 3 kilo verdim tabii ödem gittiğini düşünüyorum hepte az yedim diyet yapmadım
Eki Görüntüle 2922736
Canım ben bebek emziriyorum bi şey olmaz dimi. Bide bu karışımı kaç gün içebilirim yapınca tazeliğini kaç gün korur

Canım ben bebek emziriyorum bi şey olmaz dimi. Bide bu karışımı kaç gün içebilirim yapınca tazeliğini kaç gün korur
Yaaa doğum yapalı yazışını kaçırdım aslında senin için araştırdım
Sadece başlığı okuyup yazdım hemen afedersin 🤦‍♀️
Screenshot_20210927-004718_Chrome.jpg

Yaparsanda tarifte 2 yeşilçay diyo sen 1 yeşilçay koyabilirsin zaten hergün 15 gün taze yapman lazım 1 litre çıkıyor günde 1 litre bitirceksin

Yaaa doğum yapalı yazışını kaçırdım aslında senin için araştırdım
Sadece başlığı okuyup yazdım hemen afedersin 🤦‍♀️
Eki Görüntüle 2922742
Yaparsanda tarifte 2 yeşilçay diyo sen 1 yeşilçay koyabilirsin zaten hergün 15 gün taze yapman lazım 1 litre çıkıyor günde 1 litre bitirceksin
Teşekkürler kuzum

• Beğen
Reactions: Jou
Back