Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doğum yapalı 2 ay oldu hala ödemlerim geçmedi.. iki hafta sonra düğünümüz var nasıl geçecek bunlar çözüm bulanlar önerisi olanlar yazsın bekliyorum
Kızlar doğum yapalı 2 ay oldu hala ödemlerim geçmedi.. iki hafta sonra düğünümüz var nasıl geçecek bunlar çözüm bulanlar önerisi olanlar yazsın bekliyorum
Ben 1 hafta bunu içtim hala devam inanılmaz iyi geldii ödemim gitti 15 gün içmen yeterli ben daha 7 ci gündeyim 3 kilo verdim tabii ödem gittiğini düşünüyorum hepte az yedim diyet yapmadım
Ben 1 hafta bunu içtim hala devam inanılmaz iyi geldii ödemim gitti 15 gün içmen yeterli ben daha 7 ci gündeyim 3 kilo verdim tabii ödem gittiğini düşünüyorum hepte az yedim diyet yapmadım Eki Görüntüle 2922736
Yaaa doğum yapalı yazışını kaçırdım aslında senin için araştırdım Sadece başlığı okuyup yazdım hemen afedersin Eki Görüntüle 2922742 Yaparsanda tarifte 2 yeşilçay diyo sen 1 yeşilçay koyabilirsin zaten hergün 15 gün taze yapman lazım 1 litre çıkıyor günde 1 litre bitirceksin