Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocukların odalarını kesinlikle doğduğu andan itibaren ayrı yapmalıyız.arkadaşlar belki zor olucak daha fazla uğraşmamız gerekicek belki ama emin olun ileriki zamanlarda daha zor olur.çoğu zaman hep ertelediğimiz zor kararlar çocuklarımızın psıkolojilerinde rahatsızlıkların ortaya çıkmasına neden olabilir.o yüzden bilinçli davranmamız gerekiyor.derin meseleler ilgilenenler olursa daha açabilirim!
kızlar yeniden denedim olmadı ağlama krizine giriyor. birde bugünlerde geceleri hem ağlayıp hemde anne seviyom diyo. ya içim parçalanıyo. odasının şeklini değiştirdim. orada oyun oynamasını sağlıyorum. ama çocuk uyumaya gelince 1 saat uyuyup yeniden defalarca uyanıyor. Bazı şeyler değişti. artık beni kendisi yatağa götürüp masal diyor. anlattıklarımı dinliyor. öyle uyuyor. 22. aydayız. bakalım çabalarım sonuç bulacakmı?Çok üzgünüm çoookbundan yaklaşık 5 ay öncesine kadar odasında olan oğlum yeni evimize gelince çok değişti. bende ne olduğunu anlamadım. umarım sen başarılı olursun. ben yeniden deneyeceğim.
bütün bilgiler için teşekkürler ece...
benim oğlum odasında yatmaya devam ediyo ve de gecede 5-6 kez uyanıp meme emmeye
acaba memeyi kesince,gece uyanmaları bitecek mi dersiniz????
nilhancım!bundan bir süre sonrada çiş eğitimine başlıyacaksın.biliyorumki bunlar zor evreler bebeğini son zamana kadar emdir amarikada 2 yaşına kadar öneriyorlar doktorlar.zaten bizim dinimizdede var böyle bişey!geceleri biraz tok tutan muhallebi tarzında yada çorba verebilirsin (ek gıdaya geçtinmi?oğlun ne kadar bilmiyorum ama)bu uyanma aralığın biraz daha uzatabilir.ama kesinlikle gündüz emdirmelerine ara verme!yıllar sonra o emdirme günlerini özlemle anıcaksın çünkü!bir anne ile çocuğu arasında yaşanan en güzel ve özel anlar!lütfen sabret!çocuk büyütmek sabır işidir!eminimki o emerken senin gözlerine bakışı bütün yorgunluğunu alıyordur.üstelik anneler emdirirken inanılmaz kilo verebilir.sakın diyet yapma fazlada yeme bol bol sıvı al su, meyve suyu,hoşaf,,komfostove kurutulmu meyve ye.sevgilerimle!:1hug:
benneyaptımkibilmeyenler faydalansın diye yazıyorum zaten!ayrıca tekrar etmektede fayda var öyle değilmi?!
bütün bilgiler için teşekkürler ece...
benim oğlum odasında yatmaya devam ediyo ve de gecede 5-6 kez uyanıp meme emmeye
acaba memeyi kesince,gece uyanmaları bitecek mi dersiniz????