Odasını ayırırken...

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
16.412
32.133
798
neler yapabilirim? 25 aylık kızım odamızda park yatakta yatıyor. 6.5 yaşındaki ablasının odasına karyolasını hazırladık. Gündüz “sen büyüyünce burada uyuyacaksın, yat bakalım rahat mı.” diyorum reddediyor içine yatmayı 😊 henüz tam konuşamıyor, kendini ifade edecek yaşta değil. Büyük kızı erken ayırdığım için bunları yaşamadım,bu süreçte tecrübesizim. Fikirlerinize ihtiyacım var..🙏

Oyun parkınıda bi süre uyuyacağı odada bırakabilirsiniz zamanla kendi yatağına alıştırırsınız hiç sorun yaşamadım çocuklarımı odalarında ayrı yatırma konusunda işk bi kaç akşam su içmek için ağladılar sonra şükğr ki hiç problem olmadı oğlum iki yaşında şuan oda ayrı yatıyor kendi odasında

Oyun parkınıda bi süre uyuyacağı odada bırakabilirsiniz zamanla kendi yatağına alıştırırsınız hiç sorun yaşamadım çocuklarımı odalarında ayrı yatırma konusunda işk bi kaç akşam su içmek için ağladılar sonra şükğr ki hiç problem olmadı oğlum iki yaşında şuan oda ayrı yatıyor kendi odasında
Evet işte daha erken ayırsaydım farkında olmadan alışmış olacaktı, şimdi yatıyor olacaktı odada. Gece saat başı uyandığı için üşendim. Park yatağıyla öylece alabilirim haklısınız deneyeceğim👍

Back