• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Odanızdaki En Değerli Eşyanız Hangisidir?

Odanızdaki En Değerli Eşyanız Hangisidir?

• Ankete Katılan
    147
benim bilgisayarım başka bir odada resimlerim ve kitaplarım da sanırım bahsedilen yatak odası ve benim için yatak odamdaki en kıymrtli eşyam yatağım. uzun ve yorucu nöbetlerden sonra yatağıma uzanıp 1-2 saat bile uyumak herşeyden güzel.

romanlarım ozellıkle turk klasıklerı,askımın aldıgı cıcekler we makyaj malzemelerıme kımseyı dokundurmam onlar benım ozelım:1closedeyes:

Yatak odamdaki en değerli eşyaları takılarımdır. Takıp takıştırmadan hiç bir yere gitmem.

takılarım ve makjay malzemelerimm....gözüm gibim bakarım bu eşyalarıma....:asigim::asigim:

bilgisayarım yeni oldugu için pek degerli şimdilik ama daha önce yatagım degerliydi divan gibi cok hos cok sevyorum yatagımı da :) bir de telefonumu seviyorum pespembe oldugu için :) :) :)

hayatta herşeyim pek bi kıymetlidir:icecream:
hatta bir keresinde babam terminalden karşılamaya gelmiş fakat saklanmış
bende otobüsten indim heryere elli valizle gittiğim için diğerlerini kenara çekeyim derken birini arkamdan almış saklanmış Çok üzgünüm çoook
bende sayıyorum sayıyorum bi tane eksik benneyaptımki
sonra gülerek arkamdan geldi ama ben nasıl sinirlendim "çaldılar zannettim niye saklıyorsun" dedim küstürdüm adamı kıyafet ve takı yüzünden
yani cevabım hepsisengözlerimebaksanab

Benim en kıymetli eşyam kocamdır.:asigim:
Salonumun köşesinde, koltukta bildiğiniz kırlent gibi!! bazen kaldırıp havalandırıyorum. :icecream:
Bazen evden dışarı çıkartıyorum ama nedense hep huzursuz olur başka yerde evini, koltuğunu, TV kumandasını ister benim canım kocam.:asigim:

Konu dışı oldu ama asla eşyada falan gözüm yoktur kırılsın dökülsün umrumda değil
Tek kıymetlim kocam ve ailem :asigim:

tabiki yatağım başka yatakta zor uyurum hatta başka yatakta yattığımda çok tedirgin olurum nedense yatağımın bana verdiği ayrı bir huzur var :dance:

Back