Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
toptan odamtatlicadiarzu
hatta ileri gidiyorum dışarı çıkarken odamı kilitliyorum ve anahtarımı yanıma alıyorumtatlicadiarzu
odamdan bir eşyanın yeri 1 cm değiştirilse(bu kalemliğim olabilir, laptobum olur farketmez) hemen anlarım ve gıcık olurum
sanırım simetri hastalığı var ben de ya da çok cimriyim:1ninca:
kitaplarım ve yastığımmm bunlar çok kıymetli notebook var ama heç odaya girmiyo ya mutfakta yada salonda kullanıyorum bu yüzden odamın eşyası olmaktan çıktı
benim de bilgisayarım ve elektronik olan her eşyam çok değerlidir...
bu konuda falza titizim,çocuklarım bilgisayarı kardeşleri olarak görüyorlar,dalga geçiyorlar...
benimde evimdeki herşey çok değerlidir çünkü içinde biz varız.ben evimi çook severim.ama yinede laptopum dahada değerli çünkü onun içindede siz varsınız.ve ben kk sayesinde çok güzel vakit geçiriyorum.aman ne laflar ettim vay be.
Bilgisayarım ve telefonum çünkü yalnızlığı yaşadığım bu yerde tek iletişim kaynağım bunlar... Sevgilimle iletişim için telefon diğer insanlarla iletişim için de bilgisayar haa bir de yatağım da önemlidir bak onsuz yatak odası olur mu heç:)))