• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu odam odam yatak odam :)

AYSSAM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009
256
2
96
İstanbul
işte buda benim yatak odamm..umarım güzel bi tercih yapmışımdır :)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0014.webp
    $Fotoğraf-0014.webp
    13 KB · Görüntüleme: 98
  • $Fotoğraf-0015.webp
    $Fotoğraf-0015.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 107
  • $Fotoğraf-0016.webp
    $Fotoğraf-0016.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 128
ALLAH bir yastıkta kocatsın çok güzel
güle güle kullanın,güzel günlerde:))

Çok güzel, benim tarzımdan. Nerden ve kaça aldın canım?

valla çok mutlu oldum hatunlar..güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim..:1:

demirkapıdan aldım rönesans mobilya..baza ve yatağı dahil 3.000 tl

Bende uyarıcaktım tamda ama sen gördün.hem yatak odana bakan bayılmış olucak ki akıllarına gelmemiş:90:
Benimde çok hoşuma gitti güle güle kullan canım.renginin beyaz olması zaten hayran bırakıyor.ama ben kendi yatak odamıın elbise dolabını ayna istiyorum komple.hem aynalara karşı bi zaafım var hemde odayı daha büyük gösteriyor.

dolap yerine odanın bi duvarını ayna ile kaplatsan daha iyi olur.sonuçta dolap kullanılıyo sürekli parmak izi falan uğraştırmasın seni..

Çok hoş canım güle güle kullan :) renk seçimide güzel çok fazla toz alma derdin olmaz :)))

tozu mozu düşünmeden aldım valla..ilk görüşte tutuldum diyebilirim..sırf bu yatak odası için o dükkana 4 den fazla gitmişimdir belki :61:

Harika bir seçim olmuş.Beyaz daima şık durur zaten.Güzel günlerde kullanın sevgiyle mutlulukla...

Back
X