- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar merhaba, kızım 4 buçuk yaşında ve kreşe gidiyor, öğretmenimiz bugün okuldan alırken "son zamanlarda odaklanma sorunu yaşıyor." dedi ve tabiki ben çok üzüldüm. Kızım çok düzenli bir çocuk odası düzenli, eşyaları düzenli hatta normalden fazla düzenli, oyuncaklarını hep aynı yere koyar, hatta olabildiğince oynamak istemez, kardeşini odasına sokmak istemez, meğerse okulda da kalemlerini düzenliyormuş, kalem kutusunu dik tutmaya çalışıyormuş ve bu yüzden de odaklanamıyormuş, öğretmenimize" öğrenme güçlüğü mü yaşıyor. "dedim fakat hayır 2 3 kez söylediğimde öğreniyor kendisini derse vermesi durumunda sorun yok hatta çokta iyi yapıyor dedi. Ben ne yapayım nasıl davranayım bilemdim. Fazla mı takıldım. Böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı? Ya da bu bir slrunmu sizce de
Kızım şuanda 10 renk biliyor,
20 ye kadar sayıyor
İngilizce bazı hayvanları biliyor,
Hikaye okuduğunuzda olay kişi zaman hepsini ifade ediyor şükür hatta günlük hayattaki birçok şeyi hiç unutmuyor
Arkadaşlarının adını biliyor hepsini, hatta bazılarının baba anne adını da biliyor bubalr bazı durumlar yanş ben ne düşüneyim bilemedim. Yardımcı olur musunuz. Ne yapayım bilemdim
Kızım şuanda 10 renk biliyor,
20 ye kadar sayıyor
İngilizce bazı hayvanları biliyor,
Hikaye okuduğunuzda olay kişi zaman hepsini ifade ediyor şükür hatta günlük hayattaki birçok şeyi hiç unutmuyor
Arkadaşlarının adını biliyor hepsini, hatta bazılarının baba anne adını da biliyor bubalr bazı durumlar yanş ben ne düşüneyim bilemedim. Yardımcı olur musunuz. Ne yapayım bilemdim