bende de var bu tür sorunlar... panik atağımda var ayrıca.. çoğu kez kendime söz geçirebiliyorum. ama şu sıralar bir türlü söz geçremiyorum. ne yapmam gerektiğini, neden yapmam gerektiğini bildiğim halde hiçbir şey yapmıyorum ve bu da beni daha mutsuz ve sinirli yapıyor... sana tavsiyem mümkünse kendi kendine tavsiyelerde bulun... üniversite yılarlarımda da buna benzer sorunlar yaşadım. sınavın birinde, bırakıp çıkmak geldi içimden, canım yazmak, soru üzerinde düşünmek istemiyor. ama kendime şöyle dedim sen bu soruyu yapabilecek kapasitedesin. sıkılma ve soru üzerinde düşün. ve soruyu yaptım... sonuçlar açıklandı ve o soruyu cevaplayan sadece 4-5 kişiydi.geçen günde asansörde kaldım. panik atağım var demiştim. baktım başlıyor atak. boğuluyormuş gibi oluyorum. duvarlar üzerime geliyor sanki. içimden ya nefes alamazsam dediğimi fark ettim. ve sonra kendime dedim ki panik ataksın ondan böyle oluyor. sakin ol ve bekle... çıkacaksın. sonra rahatladığımı fark ettim. ve asansörden kurtuldum. ve bu gün o günden kalma bir fobimin olmadığı fark ettim... inşallah sende kendine telkinlerde bulunup sorununu çözebilirsin...