Odaklanamama dikkat dağınıklığı

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar son zamanlarda tum sorunlarım belırgınlesmeye basladı sankı ya
sızde de var mı bu gıbı seyler?ben sureklı bacagımı sallıyorum ayagımı da cok sallıyorum yerımde fazla duramıyorum yanı otrdugum yerde bıseler yapıyorum sureklı farkında olmadan.bıde cok sıkılgan bı yapım var herseyden sıkılıyorum!!!derslerım iyi ama okula gtmek derslere girmek benım ıcın ölümmm!patlıyorum sıkıntıdan.hele sınavlarda!! cok sıkılıyorum cooook fınal haftamdı gecen hafta. sınavda bılıyorum ama yazasım gelmıyo ya var mı bole bısey kaydirigubbakcemile3 hıc yazmak ıstemıyorum su sınav bıtse de cıksam dıe dusunuyorum hep.ekonomı sınavında bıraktım bı soruyu ole sıkıntımdan yapmadım. bıde cok unutkanım herseyımı unutuyorum bıyerlerde hep arkamdan bırılerı topluyo.bugun de bı arkadasım kesın sende dıkkat dagınıklıgı var cok kopuksun herseyden dedı ben de o deyınce dusundum bunları sureklı bacagını sallıyosun falan deyınce..boyle bı sorun yasayan var mı kızlar?

Son düzenleme:
Kaygılısınız herhalde. Ben de üniversite sınavlarına hazırlanıyorum ama dikkatim çok dağılıyor. Kaygıdan olsa gerek, başka sorunlar aklımıza geliyor sürekli sanırım.

aynılarını birebir yaşadım..sınavda bazen kalacağımı bile bile uzun çözümlü soruları es geçerdim..anlatılmaz bir duygudur bu..özellikle son sınıfta falan çok yaşadım sanırım bu durumu..nedenini hiç araştırmadım ama bu durum sonraları artarak devam ediyor ve ben kpss de bu yğüzden koca bir başarısızlık tablosuna imza attım...çünkü ben sınava başlamadan beynim sınavı bitirmiş oluyor..inşallah bu kez yaşamayacağım bu durumu,kendimi buna motive edeceğim....ben genel anlamda sorunlu biriyim zaten..yani panik atağım var,sosyal fobikim azcık,çabuk daralılrım,sıkılırım,sinirlerinirim,..ee böyle birine bunlar normaldi tabi...ama hiç güzel şeylerde değil,allah kimseye yaşatmasın yani

Son düzenleme:
cok ılgınc ya neden oluyo acaba bende bılmıyorum arastrmak gerek aslında kızlar

bende de var bu tür sorunlar... panik atağımda var ayrıca.. çoğu kez kendime söz geçirebiliyorum. ama şu sıralar bir türlü söz geçremiyorum. ne yapmam gerektiğini, neden yapmam gerektiğini bildiğim halde hiçbir şey yapmıyorum ve bu da beni daha mutsuz ve sinirli yapıyor... sana tavsiyem mümkünse kendi kendine tavsiyelerde bulun... üniversite yılarlarımda da buna benzer sorunlar yaşadım. sınavın birinde, bırakıp çıkmak geldi içimden, canım yazmak, soru üzerinde düşünmek istemiyor. ama kendime şöyle dedim sen bu soruyu yapabilecek kapasitedesin. sıkılma ve soru üzerinde düşün. ve soruyu yaptım... sonuçlar açıklandı ve o soruyu cevaplayan sadece 4-5 kişiydi.geçen günde asansörde kaldım. panik atağım var demiştim. baktım başlıyor atak. boğuluyormuş gibi oluyorum. duvarlar üzerime geliyor sanki. içimden ya nefes alamazsam dediğimi fark ettim. ve sonra kendime dedim ki panik ataksın ondan böyle oluyor. sakin ol ve bekle... çıkacaksın. sonra rahatladığımı fark ettim. ve asansörden kurtuldum. ve bu gün o günden kalma bir fobimin olmadığı fark ettim... inşallah sende kendine telkinlerde bulunup sorununu çözebilirsin...

gecmıs olsun canım haklısın hersey beyınde bıtıyo ınsallah asarım bende tesekkur ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…