Oda ve banyo kapısı hakkında...

tugba59

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
143
1
296
İstanbul
kızlar merhba,
evde banyo wc tadilatlarım falan var dolayısıyla banyo kapısını değiştirmem gerekiyor.ama şöyle bi sorunum var banyom biraz dar ve kapı içeri açılamıyor dışarı açılsa koridor kapısıyla çakışıyor.sizce banyoya nasıl bir kapı yaptırabilirim.bu konudaki fikirleriniz bekliyorum.

Bence de sürgülü kapı yaptır. Benim mutfak kapım sürgülü ve çok memnunum.

zthyxg.jpg

akordeon kapı yaptırabilirsin ...praktikerde görmüştüm çok hoşuma gitmişti benim

kızlar merhba,
evde banyo wc tadilatlarım falan var dolayısıyla banyo kapısını değiştirmem gerekiyor.ama şöyle bi sorunum var banyom biraz dar ve kapı içeri açılamıyor dışarı açılsa koridor kapısıyla çakışıyor.sizce banyoya nasıl bir kapı yaptırabilirim.bu konudaki fikirleriniz bekliyorum.

koridor kapısı nasıl bişey ki anlamadım koridorda kapıyı..onu iptal ettirsen peki ..banyoya yaptırıp onu dışarı açsan..

duşakabin kapısı gibi sürgü yaptır üstüne desen yapıştırırsın banyo ışığı yanarken hoş görünür hem

duvar içine sürgülü kapı yaptırabılırsın bence çok kullnışlı tabı ölçüler uyarsa gaz beton kullanark duvara ek yapılıyor v e ıcıne ray konuyor gızlı kapı gıbı açıldıgında yer kesmıyor

Back
X