Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Air wick çubuklu olanların pembesinden almıştım. Hani içinde şeffaf toplar olan. Salona girince mis gibi kokusunu alıyorum.Kızlar böyle soft temizlik hissi veren Bir koku önerin ya. Eve girince içim açılsın istiyorum. Ama kalıcı da olmalı![]()
Valla mı cubuklular kokmuyor diyolardı o zaman ona bi bakayım benBen Air wick çubuklu olanların pembesinden almıştım. Hani içinde şeffaf toplar olan. Salona girince mis gibi kokusunu alıyorum.![]()
Arkadaşın söylediği kokudan bende almıştım. evimde çok az kokuyorduÇ
Valla mı cubuklular kokmuyor diyolardı o zaman ona bi bakayım ben![]()
Yok o dediğiniz küçük şişeler var ya onlar pek kokmuyor bir de çok çabuk bitiyor.Ç
Valla mı cubuklular kokmuyor diyolardı o zaman ona bi bakayım ben![]()
Sabunda mantıklı evet bende deneyeyimArkadaşın söylediği kokudan bende almıştım. evimde çok az kokuyordusalonun büyüklüğüyle alakası vardır belki. Ben dekoratif kokulu sabunlar koyuyorum. Dolap içi banyo salon için her yerde kullanılabiliyor.
Bilmiyorum ki cubukları ters çevirdiğim halde iyi sonuç alamadım ben. Benim burnum koku almıyo mu diyeceğim ama eşimde diyordu niye kokmuyor bu diyeSabunda mantıklı evet bende deneyeyim
Ama benim salonum 30 m2 falan ama alıyorum yani kokuyu![]()
Var mı belli markası olan. Bende çok seviyorum dolapların içinin mis gibi kokmasınıBilmiyorum ki cubukları ters çevirdiğim halde iyi sonuç alamadım ben. Benim burnum koku almıyo mu diyeceğim ama eşimde diyordu niye kokmuyor bu diyesabunlardan sonuç aldım ama. Hele dolap içi şahane kokuyor.
Sabun organiklik açısından daha makul geldi bana. Bende seviyorum güzel kokuları. Trendyoldan aldım. Sabuncu mehmetefendi oğlu sayfası. Kalp şeklindeler sabunları. Reklama giriyor mu ki ya yazdım ama inş bam yememVar mı belli markası olan. Bende çok seviyorum dolapların içinin mis gibi kokmasınıHatta wc de kolezet kokusu oldu mu o bile hoşuma gidiyor
Temizlik hissi veriyor
Ben şimdi baktım da herkes cok begenmiş kokusunu. Küçük keselere koyup da konulabilir baza altlarına dolaplara mantıklıSabun organiklik açısından daha makul geldi bana. Bende seviyorum güzel kokuları. Trendyoldan aldım. Sabuncu mehmetefendi oğlu sayfası. Kalp şeklindeler sabunları. Reklama giriyor mu ki ya yazdım ama inş bam yemem![]()
Hmm evet benim kullandığım cok kücüktü gerçektenYok o dediğiniz küçük şişeler var ya onlar pek kokmuyor bir de çok çabuk bitiyor.
Bende aynı yerden sipariş verdim. 4 lü rengarenk kalpli olanlardan. Hatta indirime girmiş yorumlarını da görünce 3 paket sipariş ettim.Sabun organiklik açısından daha makul geldi bana. Bende seviyorum güzel kokuları. Trendyoldan aldım. Sabuncu mehmetefendi oğlu sayfası. Kalp şeklindeler sabunları. Reklama giriyor mu ki ya yazdım ama inş bam yemem![]()
Diğer sabunlardan da alınca bi tane kalpli sabun hediye koyuyolarBende aynı yerden sipariş verdim. 4 lü rengarenk kalpli olanlardan. Hatta indirime girmiş yorumlarını da görünce 3 paket sipariş ettim.
O zaman bana da bi güzellik yapsınlar yaniDiğer sabunlardan da alınca bi tane kalpli sabun hediye koyuyolar![]()