Yok geceleri kapatıyorlar o konuda anlaştık o yüzden birşey demiyorum kavgacı bir insan da değilim. Genelde ders dışında yurttayım evet yapacak birşey olmadığı için. Bende sizin gibiyim bir hastalığım mı var bilmiyorum ama terliyorum hemen duştan çıksam bile ve soğuğu hissetmiyorum sanırımBen de sıcaktan nefret ederim eşim utanmasa 24 derece evde montla oturacak. Yurtta aynı odayı paylaşsak kan çıkabilirdi. Maalesef üçe bir kaldığın için çoğunluğa uymalısın. Bir de tüm gün aynı anda hep odada mısınız? Hiç okula dışarıya çıkmıyor musunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oda arkadaşı problemi
- Konu Sahibi zeydill
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?4 sene kykda kaldım ne pislikler gördüm
klima olayı dert bile değil. gece vakti klimayı kapadıklarına şükret :) ki gece buz gibi oluyor kış ayındayız, gece klima kapattırmak isteseler bana, ben kapatamazdın sanırım. bunu herkes yapmaz. ayrıca insanların kalın mı ince m giyineceğine karışamazsın
kimisi kalın giyinemez
çok rahatsızsan odanı değiştirebilirsin
ama klima konusunda ben seni haklı bulmuyorum. bu konuda sıkıntı çıkarmaya devam edersen yakında onlar seni idareye şikayet edip üçü birden odadan alınmanı isteyebilir
eğer öyle olursa idarenin de seni mimleme durumu olabilir. başın ağrıyabilir yani.
kulaklık konusunda haklısın, bunu güzelce konuşabilirsin. benim odamda da bu kulaklık sorunu vardı ben güzelce konuşmuştum, düzeltmişti herkes kendini
kulaklık kullanma alışkanlığı olmayan insanlar biraz zorlanıyor ama yola geliyorlar.
klima olayı dert bile değil. gece vakti klimayı kapadıklarına şükret :) ki gece buz gibi oluyor kış ayındayız, gece klima kapattırmak isteseler bana, ben kapatamazdın sanırım. bunu herkes yapmaz. ayrıca insanların kalın mı ince m giyineceğine karışamazsın
kimisi kalın giyinemez
çok rahatsızsan odanı değiştirebilirsin
ama klima konusunda ben seni haklı bulmuyorum. bu konuda sıkıntı çıkarmaya devam edersen yakında onlar seni idareye şikayet edip üçü birden odadan alınmanı isteyebilir
eğer öyle olursa idarenin de seni mimleme durumu olabilir. başın ağrıyabilir yani.
kulaklık konusunda haklısın, bunu güzelce konuşabilirsin. benim odamda da bu kulaklık sorunu vardı ben güzelce konuşmuştum, düzeltmişti herkes kendini
kulaklık kullanma alışkanlığı olmayan insanlar biraz zorlanıyor ama yola geliyorlar.
- 4 Şubat 2022
- 2.601
- 6.239
- 88
- 27 Nisan 2012
- 15.264
- 17.958
- 498
Oylemi de dersiniz?İstanbuldayız. Bence o kadar da buz gibi olmuyor ısındığı vakit kapatılabilir en azından ya da kalın giyinebilirler rahatsız olan kişiyi de düşünmeleri lazım. Ve ciddi anlamda terliyorum herhangi bir rahatsızlığım da yok onlar nasıl duruyor bilmiyorum
olur mu öyle şey İstanbul burası ve elektrikli ısıtmadan söz ediyoruz kömür sobası mı bu kapatınca hala etkisi devam etsin :)
bilmediğinizden öyle diyorsunuz ama etki etmez
bir arkadaşnızla yatakları değiştirmeyi teklif edin
kulaklık konusunda haklısınız
- 25 Aralık 2021
- 3.003
- 4.193
- 83
Kuzum üzgünüm ama 3 kişilik odadaysan, çoğunluğa göre hareket edeceksin. Klimayı gece kimse kapattırmaz. Ben olsam ben de kapattırmazdım. Benim evimde de 7-24 doğalgaz açıktır ve ben de tişörtle gezerim. Ama kapatayım ya da düşüreyim de kazak giyeyim diye düşünmem yani. Çok rahatsızsan tek kişilik odaya geçeceksin yapacak başka bir şey yok. Geceleri de zaten senin için kapatıyorlarmış. Ki emin ol üşüyorlardır. Ne yapsın bu insanlar sen istiyorsun diye gündüz de mi kapatsınlar? Senin keyfine göre hareket edemezler ki yani. O kadar para veriyoruz. Yansın sabaha kadar diyorlardır muhtemelen… ki ben de Silivri de okudum. İlk geldiğim sene donuyordum. Alıştım zamanla ama soğuğu harbi soğuk, sert havası yani. Klimayı yukarı bakacak şekilde ayarlayacaksın. Ama çalışmasına bir şey diyemezsin. Daha fazlasına müsade etmezler. Ben olsam ben de etmezdim sahsen
- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.919
- 88
En mantıklı çözüm bu olur bunu deneyin. Oda arkadaşlarına sordun mu senin yatağına geçmeyi kabul eden var mı? Olmadı idareyle konuş ben bu yatakta yatamıyorum odamı değiştirin deKlimaların önüne saydam bir kapak takılıyor direkt karşıya vurması engelleniyor, onlardan alıp yapabilirsiniz ya da bir karton parçasıyla kendiniz yapın havayı tavana verecek şekilde bağlayın klimanın önüne.
- 6 Aralık 2015
- 928
- 6.490
- 138
sıcaklığıyla, güneşe ateşler açılmasıyla nam salmış şehirde yaşıyorum. evimde klimayı son 2 haftadır hiç kapatmadım. sabahları hemen evi havalandırıyorum işe gidiyorum. dönüyorum ve anında açıyorum. o sırada terasta sigara kahve yapıyorum. çünkü ısındıktan sonra bir daha terasa soğuğa çıkmak bile istemiyorum.
saatlerce açık kalıyor demagojisi beni biraz sarmadı. yorumlarda da ısrarla gece bile açık tutmak istiyorlar, sürekli 30 derece, t-shirtle duruyorlar vesaire yazmışsın.
ne bileyim yani biraz tuhaf geldi tepkin.
giyim kuşam konusunda bir şey diyemiyorum. ne niyetle söylediklerinden emin değilim. genelde bizim hocalar, kıdemliler de stajyer arkadaşlara bu konuda yüklenirler. sürekli insanların içinde olduğumuz bir ortam ve amaçları gerçekten bizi birtakım kötülüklerden korumak. o yüzden söyledikleri şeyler beni incitmiyor. fakat dışarıdan başka bir insan giyimim hakkında bir şey söylese yine incinmezdim herhalde. sonuçta herkes herkesle arkadaş olmak zorunda değil. giyimimi sevmeyen benden uzak durur. muhtemelen onlar da arkadaş ortamının dedikodu ihtiyacınız karşılamak için konuşmuşlardır. bilmiyorum ya olur böyle şeyler gibi geliyor. gidip kızların canını sıkmadıkları her gün insan gibi davrandıkları sürece çok problem yok gibi.
kulaklık konusunda haklısın, bunu düzgün bir şekilde konuşmalısın ve uyarmalısın. bunda çekinmeni gerektirecek hiçbir şey yok.
kimsenin gözünde antipatik olmamak için yaşam konforunu düşürmek bana göre makul değil.
sınav konusunda da başarılar dilerim, umarım hayat senin için güzel bir deneyim olur
saatlerce açık kalıyor demagojisi beni biraz sarmadı. yorumlarda da ısrarla gece bile açık tutmak istiyorlar, sürekli 30 derece, t-shirtle duruyorlar vesaire yazmışsın.
ne bileyim yani biraz tuhaf geldi tepkin.
giyim kuşam konusunda bir şey diyemiyorum. ne niyetle söylediklerinden emin değilim. genelde bizim hocalar, kıdemliler de stajyer arkadaşlara bu konuda yüklenirler. sürekli insanların içinde olduğumuz bir ortam ve amaçları gerçekten bizi birtakım kötülüklerden korumak. o yüzden söyledikleri şeyler beni incitmiyor. fakat dışarıdan başka bir insan giyimim hakkında bir şey söylese yine incinmezdim herhalde. sonuçta herkes herkesle arkadaş olmak zorunda değil. giyimimi sevmeyen benden uzak durur. muhtemelen onlar da arkadaş ortamının dedikodu ihtiyacınız karşılamak için konuşmuşlardır. bilmiyorum ya olur böyle şeyler gibi geliyor. gidip kızların canını sıkmadıkları her gün insan gibi davrandıkları sürece çok problem yok gibi.
kulaklık konusunda haklısın, bunu düzgün bir şekilde konuşmalısın ve uyarmalısın. bunda çekinmeni gerektirecek hiçbir şey yok.
kimsenin gözünde antipatik olmamak için yaşam konforunu düşürmek bana göre makul değil.
sınav konusunda da başarılar dilerim, umarım hayat senin için güzel bir deneyim olur
- 16 Temmuz 2023
- 1.759
- 4.508
- 53