• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ocwmays'n Pembiş Gelin Ayakkabısı

Çok hoş bence çiçekle çok uyum gösterecektir. Ben de ilerde ya böyle pembe ayakkabı ve çiçek ya da mor ayakkabı ve çiçek kombinasyonu düşünmekteyim.:69:

Ayakkabılar çok hoş ama gün boyu üzerinde dolaşılmaycak kadar yüksek geldi bana yanında daha alçak topuklu bir ayakkabı da bulundurmanı öneririm canım düğün boyunca.

canım çok teşekkür ederim
ben azcıkın boy fukarasıyım, nişanlımın da boyu uzun :1:
o yüzden yüksek topuk tercih ettim, ama bunlar çok rahat, içime sind yani
dün gelin çiçeğimi teslim aldım, çok begendim tam istediğim gibi olmuş:69:

canım çok teşekkür ederim
ben azcıkın boy fukarasıyım, nişanlımın da boyu uzun :1:
o yüzden yüksek topuk tercih ettim, ama bunlar çok rahat, içime sind yani
dün gelin çiçeğimi teslim aldım, çok begendim tam istediğim gibi olmuş:69:

Onun da fotosunu bekliyoruz canım.

bence taş değil ama bilek kısmına yada tam arkasına gül yapıştarabılırsn...taş eğreti durabılır...çok begendmmm rengi harika

bence taş değil ama bilek kısmına yada tam arkasına gül yapıştarabılırsn...taş eğreti durabılır...çok begendmmm rengi harika

canım süet olduğu için üzerine herhangi birşey yapıştırmaya cesaret edemem
begendiğine sevindim:71:

Onun da fotosunu bekliyoruz canım.

çiçeğimi annem görür görmez öyle bir sardı ki
fotosunu çekmeye fırsatım olmadı canım
ama düğün günü bol bol çekicem inş

ben de böyle birşey yapmayı istiyorum. tabii önce koca bulamam lazım hooo hooo :32:

bence taş yapıştırma bu haliyle kalsın :21:

ben de böyle birşey yapmayı istiyorum. tabii önce koca bulamam lazım hooo hooo :32:

bence taş yapıştırma bu haliyle kalsın :21:

:1: hayırlısıyla bulursun inş tatlım

Bencede çok hoş..bende gelinliğimi de ayakkabımı da bembeyaz istemiyorum zaten :50:

benim gelinliğim de inci beyazı
bembeyaz gelinlik istiyordum ama tenime iyi gitmeyeceğini düşündüm

canım fikir elbette senin ama gelinlik nasıl beyaz olursa ayakkabısı da öyle olmalı bence.. geçenlerde bi düğüne gitmiştik gelinin ayakkabısı ve çiçeği mordu ama emin ol kimse çiçek mor diye ayakkabıyı kombin yapmış falan demedi direk demekki evde bu vardı yada sonrada giymek istedi dediler. inşallah senin düğününde konuklar o kombini anlar.. şimdiden mutluluklar tatlım..

canım fikir elbette senin ama gelinlik nasıl beyaz olursa ayakkabısı da öyle olmalı bence.. geçenlerde bi düğüne gitmiştik gelinin ayakkabısı ve çiçeği mordu ama emin ol kimse çiçek mor diye ayakkabıyı kombin yapmış falan demedi direk demekki evde bu vardı yada sonrada giymek istedi dediler. inşallah senin düğününde konuklar o kombini anlar.. şimdiden mutluluklar tatlım..

:1:hiç gülesim yoktu
insanlar komik ya
ama ben aldırmam başkalarına, kendi mutluluğum yeter:34:

Çok tatlılar!
Fikir de harika.Sıradışı:46:
Mutlulukla giymeyi nasip etsin Allah:nazar:

teşekkür ederim:71:

Back