• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ocwmays'n Pembiş Gelin Ayakkabısı

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
topuklarına küçük taşlar yapıştırayım diyorum ne dersiniz kızlar?
gelin çiçeğim de bu tonlarda olacak inş

$ayakkabım1.jpg $ayakkabım.jpg $ayakkabım2.jpg

Derisi süet yanılmıyorsam,gelin ayakkabısı için bence süet pek uygun değil ama rengi çok tatlı modeli de güzel..Güle güle giyin.

Mutluluklar:71:

Kot altına giyilse çok şık bir ayakkabı fakat gelinlik için çok uygun değil.Bence de süet olması da buna etken.Birde renkli gelin ayakkabıları çiçeğiyle kombinlendiği zaman çok moda ancak biraz daha açık tonlarda olursa çok daha hoş olur.

Ama siz beğenmiş almışsınız önemli olanda bu.Taşlar hoş olabilir tabii.​

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim fıstıklar

Derisi süet yanılmıyorsam,gelin ayakkabısı için bence süet pek uygun değil ama rengi çok tatlı modeli de güzel..Güle güle giyin.

Mutluluklar:71:

Kot altına giyilse çok şık bir ayakkabı fakat gelinlik için çok uygun değil.Bence de süet olması da buna etken.Birde renkli gelin ayakkabıları çiçeğiyle kombinlendiği zaman çok moda ancak biraz daha açık tonlarda olursa çok daha hoş olur.

Ama siz beğenmiş almışsınız önemli olanda bu.Taşlar hoş olabilir tabii.​

ewt kızlar üst kısmı süet,
benim düğünüm ekimde olacağı için bunu tercih etmiştim daha sonra eylüle alındı o ayrı
bi de ben dış mekan fotolarında şemsiye falan kullanacağım için konsepte daha uygun olur diye düşündüm

ayrıca çok canlı bi renk değil hatta ben çok daha canlı bir renk istemiştim ama ancak bunu bulabildim
dış mekan çekimlerinde canlı renkler çok daha harika duruyo

Kendimce gelinliğin altına giyer miyim bilemedim canım ama gerçekten çok şık ve rengide müthiş..Çok soft bi rengi var...
Güle güle giy..
Mutluluklar :71:

tatlım pembe tercıh etmen eglencelı olmıus bende cok sevıyorum boyle,pembıs ayakkabı ve pembe buket yaz gelını ıcın cıvıl cıvıl bayılıyorum o goruntuye:16: ama cnm ayakkabınıbıraz daha yaza uygun sekılde dekolte tercıh edebılrsın .bu ayakkabı nubuk onu ne kadar da dekolte olsa ,nubuk kısın gıydıgımız ayakkabı turudur .ama aynı ayakkabı modelının ruganını tercıh edebılrsınız .bu yaz cok da moda oldu rengarenk elbıse altlarına gıyılen renklı rugan ayakkabılar.

tatlım pembe tercıh etmen eglencelı olmıus bende cok sevıyorum boyle,pembıs ayakkabı ve pembe buket yaz gelını ıcın cıvıl cıvıl bayılıyorum o goruntuye:16: ama cnm ayakkabınıbıraz daha yaza uygun sekılde dekolte tercıh edebılrsın .bu ayakkabı nubuk onu ne kadar da dekolte olsa ,nubuk kısın gıydıgımız ayakkabı turudur .ama aynı ayakkabı modelının ruganını tercıh edebılrsınız .bu yaz cok da moda oldu rengarenk elbıse altlarına gıyılen renklı rugan ayakkabılar.

teşekkür ederim tatlım
ben eylül geliniyim, o sebeple nubuk çok göze batmaz diye düşündüm ama acayip begenerek aldım ve de çok rahat oldu ayaklarıma

topuklarına taşlar yapıştırmayı düşünüyorum

cok tatliiiiiiiiii cok:)kesinlikle ben de istiyodum ama nieyse gidip kirik beyaz aldim..ama bu renklerde rugan daha gusel duruyo tawsiyemm....:)

cok tatliiiiiiiiii cok:)kesinlikle ben de istiyodum ama nieyse gidip kirik beyaz aldim..ama bu renklerde rugan daha gusel duruyo tawsiyemm....:)

sen de güle güle giy canım
bikaç tane rugan model denedim ama bunu tercih ettim
zaten görür görmez "buu" dedim :16:

sen de güle güle giy canım
bikaç tane rugan model denedim ama bunu tercih ettim
zaten görür görmez "buu" dedim :16:

senin cicegin de mordu ben kesin mor ayakkabi almissindir demistim ama almamissin:D ben de mor cicek mor ayakkabi dusunuyorum ama mor ayakkabi bulmak zor:S

Çok hoş bence çiçekle çok uyum gösterecektir. Ben de ilerde ya böyle pembe ayakkabı ve çiçek ya da mor ayakkabı ve çiçek kombinasyonu düşünmekteyim.:69:

Ayakkabılar çok hoş ama gün boyu üzerinde dolaşılmaycak kadar yüksek geldi bana yanında daha alçak topuklu bir ayakkabı da bulundurmanı öneririm canım düğün boyunca.

Back