Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derisi süet yanılmıyorsam,gelin ayakkabısı için bence süet pek uygun değil ama rengi çok tatlı modeli de güzel..Güle güle giyin.
Mutluluklar
Kot altına giyilse çok şık bir ayakkabı fakat gelinlik için çok uygun değil.Bence de süet olması da buna etken.Birde renkli gelin ayakkabıları çiçeğiyle kombinlendiği zaman çok moda ancak biraz daha açık tonlarda olursa çok daha hoş olur.
Ama siz beğenmiş almışsınız önemli olanda bu.Taşlar hoş olabilir tabii.
ben de pembe istiyorumm.bence çok güzell
Kendimce gelinliğin altına giyer miyim bilemedim canım ama gerçekten çok şık ve rengide müthiş..Çok soft bi rengi var...
Güle güle giy..
Mutluluklar![]()
tatlım pembe tercıh etmen eglencelı olmıus bende cok sevıyorum boyle,pembıs ayakkabı ve pembe buket yaz gelını ıcın cıvıl cıvıl bayılıyorum o goruntuyeama cnm ayakkabınıbıraz daha yaza uygun sekılde dekolte tercıh edebılrsın .bu ayakkabı nubuk onu ne kadar da dekolte olsa ,nubuk kısın gıydıgımız ayakkabı turudur .ama aynı ayakkabı modelının ruganını tercıh edebılrsınız .bu yaz cok da moda oldu rengarenk elbıse altlarına gıyılen renklı rugan ayakkabılar.
cok tatliiiiiiiiii cok:)kesinlikle ben de istiyodum ama nieyse gidip kirik beyaz aldim..ama bu renklerde rugan daha gusel duruyo tawsiyemm....:)
cok tatliiiiiiiiii cok:)kesinlikle ben de istiyodum ama nieyse gidip kirik beyaz aldim..ama bu renklerde rugan daha gusel duruyo tawsiyemm....:)