izmir hatay da oturuyorum ben canım. hasan tekgül e gidiyoruz. şu ana kadarki tek tedavimiz nootropil kullanmak oldu bizim daha işin çok başındayız sanırım.
slm arkadaşm biz de kullandık o ilacı ama pek etkisi olmadı .ben de bucada yım ve ege hastanesinde tedavi görüyorum oğlum ayın 29 da ameliyat olacak eylülün .onuda çok araştırdık ve egede olmasını istemediler o yüzden meşhur bir doktar olan fatih sürenkök adında tepecikte görev yapan bir doktara ameliyat olacak seninle tanışmak isterim çünkü kader yolldaşıyız rabbim her şeyin hayırlısını versin allah kolaylığımızı versin kalın sağlıcakla.vereliniortak:Saruboceq:vereliniortak
geçmiş olsun canım
benim oğlumda erken doğdu .minimimcık 780 gram
aynı dertten bizdede ardı.ayağındaki titremeyle anladım.
geciktirmeden fizik tedaviye başlayın 3 kere diyorlarsa 10 kere yapın
eminim faydasını göreceksiniz erken anlamakta çok önemli şimdi
oğlum 5 yaşında ilk yürümesi koşarak oldu.hiç bir problemi yok umarım sizde
atlatırsınız başarılar ve tekrar geçmiş olsun
allah sağlık versin inşallah kıza zamanda çözülür sıkıntınız benim kızımdada göz kayması 6 aylık ken çok çok etkiliydi şu an 1 yaşında ve çok az kaldı göz kayması fizik tedaviye başladık bizde.slm arkadaslar benimkide sizinle ayni durum bebegim 32 haftalik dunyaya geldi suan 7 bucuk aylik benimde bebegim daha oturamiyor mr indada sorun var tam olarak ne bilmiyorum gozleri kayiyor bakmiyor ilgilenmiyor cevresiyle bizi takip etmiyor hic ilgisi yok yani ne yapacagimi sasirdim bacak kaslari da cok gergin parmak uclarini kasiyor filan insallah cp li degildir 18 kasimda fizik tedavimiz basliyor
slm arkadaşm biz de kullandık o ilacı ama pek etkisi olmadı .ben de bucada yım ve ege hastanesinde tedavi görüyorum oğlum ayın 29 da ameliyat olacak eylülün .onuda çok araştırdık ve egede olmasını istemediler o yüzden meşhur bir doktar olan fatih sürenkök adında tepecikte görev yapan bir doktara ameliyat olacak seninle tanışmak isterim çünkü kader yolldaşıyız rabbim her şeyin hayırlısını versin allah kolaylığımızı versin kalın sağlıcakla.vereliniortak:Saruboceq:vereliniortak
berilin annesi allah bağışlasın çok tatlı kızın var biz akına ayak bileğinden tutup ayağını aşşağı yukarı hareket ettiriyoruz ayağa kaldırıp diz çöktürüyoruz benim oğlum dengeli oturuyor 12 aylıktan beri W olarakta oturuyor yürüme egzersizi yapıyor. inşallah berilde dengesiz oturur. akın şimdi ocak veya şubatta tekrar botoks olabilir demişti dr muz cuma günü fizyoterapiye gittiği zaman gerek olmaya bilir dedi botoksu fizyoterapiste gittiğimizde yarım saat yapıyorlar biz eve gelince oyun olarak yaptırıyoruz ayağa kaldırıp bacak kaslarını güçlendirmesi için yürütüyoruz daha sonra sırt üstü yatıp bisiklet çevirir gibi hareket yapıyoruz bunu ailece ikizi ben ve babası hep beraber oyun olduğunu sanıp hevesle yapıyor ellerinden tutup ayaklarına ağarlık versin diye çömelip kaldırıyoruz birde oturtup bir ayağını uzatıp diğer bacağını üçgen yaptırıyoruz. evde çalışmak daha önemli bencee
selam herkeze berilin annesi merhaba
birsey soracam berilin hakkinda bana biraz bilgi verirmisiniz nelr yapabiliyor hareketleri nasil gibisinden
bu arada beril cp li
canim benim yutmasi nasil kolay yutabiliyormukızlar merhaba benimde 2 aylık üçüzlerim tam anlamıyla geçmişi okuma fırsatım olmadı malum bebeklerden ama şöyle bir göz attım ve kanım dondu benim oğlumun birinde şunları gözlemliyorum kilo alımı zayıf yada hiç olmuyor kusuyor ve ağlayarak yemek yiyiyor takip etmiyor ve hep aşağı doğru bakıyor mama yerken kendini kasıp uzatıyor sizce bunlar dediğiniz hastalığın işaretleri olabilirmi çok korktum ya nereye götürmem gerek bu hafta içi götürcxem dr belki yarın bilemiyorum nasıl anlarım kızlar buarada hepinize çok geçmiş olsun
kızlar merhaba benimde 2 aylık üçüzlerim tam anlamıyla geçmişi okuma fırsatım olmadı malum bebeklerden ama şöyle bir göz attım ve kanım dondu benim oğlumun birinde şunları gözlemliyorum kilo alımı zayıf yada hiç olmuyor kusuyor ve ağlayarak yemek yiyiyor takip etmiyor ve hep aşağı doğru bakıyor mama yerken kendini kasıp uzatıyor sizce bunlar dediğiniz hastalığın işaretleri olabilirmi çok korktum ya nereye götürmem gerek bu hafta içi götürcxem dr belki yarın bilemiyorum nasıl anlarım kızlar buarada hepinize çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?