allah yar ve yardımcınız olsun boğazıma hıçkırığım takıldı yutkunamadım bende 2 senelik evliyim ve çocum olmuyo kistlerim var pkoluyum o yüzden hep allaha dua ediyorum her ay olmayınca biraz ne desem işte çok üzülüyorum sonra gene toparlanıp yeni ay için umutlanıyorum sonra yine hayal kırıklığı ama çok istiyorum hep olsun diye dua ettim şimdi artık sağlıklı hayırlı evlet için dua edicam allah size mucize versin de çocuklarınız sağlığına kavuşşun ama unutmayın ömrünüzün sonuna kadar yanınızda bi melek olacak allah sizi korusun meleklerinizide allah öteki dünyada onları koruyup kolladığınız sevgiyle büyttüğünüz için cennet bahçelerinden bi bahçe verriirr inşallah allah yüzünüzü güldürsün
arkadaşlar bebekleriniz küvezdeyken hareketleri nasıldı.kolları bacakları hareketlimiydi?kendini kaldırmaya çalışıyor gibi hareketler yapıyorlarmıydı.birde irkilmeler dikkatimi çekiyor.oğlumunda arada bir bir gözü kayıyor gibi oluyor.şimdiden birşey belli olmaz belirtiler sonra ortaya çıkıyor diyor doktoru o nedenle bunları bu rahatsızlığa bağlayıp bağlayamayacağıma karar veremiyorum
Berat İÇİyo ama
nasıl desem doktorlar ın bazıları kullanın bazıları kullanma dİyo ama bzaen anne annesİ unutuyo vermeyİ bu arada 2 yaŞında daha 10gÜndÜr yenİ yenİ bay bay yapıyo belkİde İŞe yarıyodur
kuvözdeyken uzun süre göstermediler bana kızımı haftada 2 kez sadece 1-2 dk görebiliyordum salı ve perşembe günleri hep uyuyorken buldum ama eve gelince normal bir bebekten hiç farkı yok tu dediğin vardı birtek sıçramalarımız hala var. gözler kayıyor göz dr na da gidiyoruz gözün kendi yapısında sorunumuz yok oksijensiz kalması görme merkezinide etkilediği için gözde kayma oluyormuş. inşallah senin gördüklerin bizim yaşadığımız durumla ilgili değildir allah hepimizin çocuklarına şifa versin.
onlar Allah ın sizlere verdiği nadide birer emanet, ne hissettiğinizi anlayamıyorum bile ama çok çok değerlisiniz gözümde. bebekleriniz öyle savunmasız öyle masumlar kii, bebeksi kokuları için canını veresi gelir insanın hele ki anaysanız, gerçek anaysanız içiniz gider biryeri incinecek mi diye,,, gözlerindeki o masum bakışlar benim suçum yok anne Rabbim diledi oldu der gibi bakışları eritir insan olanın içini. Anne olarak sizler güçlü olun ki onlara da güç verin, şunu bilin ki yalnız değilsiniz sizin gibi binşerce anne bebekleriniz gibi binlerce bebek var,, o masum yavrucuklarınızı canı gönülden kucaklayıp tek tk öpüyorum
onlar Allah ın sizlere verdiği nadide birer emanet, ne hissettiğinizi anlayamıyorum bile ama çok çok değerlisiniz gözümde. bebekleriniz öyle savunmasız öyle masumlar kii, bebeksi kokuları için canını veresi gelir insanın hele ki anaysanız, gerçek anaysanız içiniz gider biryeri incinecek mi diye,,, gözlerindeki o masum bakışlar benim suçum yok anne Rabbim diledi oldu der gibi bakışları eritir insan olanın içini. Anne olarak sizler güçlü olun ki onlara da güç verin, şunu bilin ki yalnız değilsiniz sizin gibi binşerce anne bebekleriniz gibi binlerce bebek var,, o masum yavrucuklarınızı canı gönülden kucaklayıp tek tk öpüyorum
yazdıkların çok etkileyici ve çok destek verici çok teşekkürler. inşallah meleklerimizde düzellirler. benim en büyük endişem kızımın durumunda farkına varılacak bir etki kalmaması benim için problem değil ama bazı şeyleri farklı olur ve farkına varırda anne neden ben böyleyim derse en çok korktuğum an o. inşallah büyük allahım bize bunu yaşatmaz kızıma bir mucize verir sağlığına kavuşur.
çok sağol be hayatım bizi çok iyi anlamışsın.Allah herkezin evladını kendilerine bağışlasın.seni çok seviyorum canım oğlum.herşeyinle her halinle.Hamd olsun seni veren Rabbime hepinizi öpüyoruma.s.
yazdıklarımı okurken ağladımmafoldumben
canımsınnn, içimi ezdin yaaa,dilerim rabbim bebeklerinize biran önce şifa verir ve o soruyu duymazsınız:Saruboceq:
oğluşunu kocaman öpüyorum, sizi çok iyi anlayamıyorum, sadece anlamaya çalışıyorum yaşadıklarnızı tahmin bile edemiyorum , çok zor olsa gerek, inşallah bebişleriniz bir an önce şifa bulur, Allah yardımcınız olsun tatlımmm
biz izmirde yaşıyoruz bakalım bize kimi önericek ben aslında ege üniversitesine gitmeyi istiyorum ya bakalım neler bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?