• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öcü'nün diyet günlüğü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ocu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim dedem öldü canım onun üzüntüsü cenaze felan derken buralardayım.. valla pekbişiy yiyemiyorum ne zamandır aslında yemekde istiyorumda iştahım almıyor hayırlısı

ben geldim dedem öldü canım onun üzüntüsü cenaze felan derken buralardayım.. valla pekbişiy yiyemiyorum ne zamandır aslında yemekde istiyorumda iştahım almıyor hayırlısı

başınız sağolsun cnm..istersen ara verebilirsin..

menüm:
sabah:2 dilm ekmek,1 kk peynir,1 yumurta,3 yeşil zeytin
öğle:1 kase çorba,1 sb yoğurt
akşam:1 tabak makarna,1 tk rendelenmiş peynir,salata
ara:3 form bisküvi,yarım sb yoğurt
yeşil çay ve form çayina başlicam önceden yeşil çay faydali olmuştu kilo vermemde.sporada başlıcamda ne zaman bilmiyorum.21 günlük programi yapmadm.sonraki program 20 ekimde başliyo galiba neyse başladiğimda yazarim.
bakım:defne sabunuyla yüzümü yıkıcam birazdan.bebe pudrasi-limon maskesi 15 dk bekletip yıkıyorum.birde yeni başladm sarı kantaron çiçeğini kaynatiyorum 15 dk. 0.25 litreye yarım çorba kaşığı koyuyorum.10 dk bekletip yüzüme sürmüştüm ilk gün şimdi buzdolabinda bekliyo onu alip sürüyorum 1 haftalık galiba.sonra badem yağına hint yağı ve buğday yağı ekledim.50 ml lik şişenin yarisi bitmişti zaten yarisina hint yaği çok azda buğday yaği.böyle birazdan bunlari yapip uyucam..iyi geceler..

başaracağına önce sen inanmışsın .ben de inanıyorum sözlerinden bu belli oluyor yeterince cnm sonuca ulaştığındaki o tat o başarı günündeki o zevk hiçbir şeyde yok..11 kilo verdim ben biraz yavaş vermiştim 1 sene gibi bir sürede..2-3 kilo aldım verdiim derken ramazandan biraz önce ve sonrasında bi basküle çıktım 5 kilo fazlalığım var :a015:

o kadar emek verdim incecik oldum ..geri al sen bi kısmını nasıl gıcık bi durum..ama yarım kilo kadar verdim daha da tartılmadım pazar günü tartılıcam..tekrar eski kiloma düşmek istiyorum 49-50 civarına..

2 sene kadar kilomu korumuştum..ramazandan önce bi yemeye başla sen sonra bayramı da geçir bi tartıl sonuç bu oldu :S ama yerken çok keyifle yemiştimmmsempatiksalakcinni

çok da kasmıyorum ama kendimi hani öyle aman aman üzülmüyorum yani ama gene de üzülüyo insan birazcık

bu arada öğrendim canım badem yağı sürüyormuşsun ben de bir hafta öönce başladım sürmeye.. ben de aranıza katılcam ama siz zaten benim olmak istediğim yerdesiniz ben keske 60 olsam diyorum :(( 75 kiloyum 62 boyum var ya ben napim atlım ozaman balkondan :)) tabii her şeyden önce vazgeçilmez bir göbişim var gittiğim yerde ilk önce göbek gözüküyor maşallah çok sosyal :)) yaa biri beni de gaza getirsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!

2 sene kadar kilomu korumuştum..ramazandan önce bi yemeye başla sen sonra bayramı da geçir bi tartıl sonuç bu oldu :S ama yerken çok keyifle yemiştimmmsempatiksalakcinni

çok da kasmıyorum ama kendimi hani öyle aman aman üzülmüyorum yani ama gene de üzülüyo insan birazcık

ayh verip almakta kötü oluyo ama üzülmemek gerekiyo diyet yaparken yoksa iştah açılıyr:) amann arada da yemek gerekiyo 3-4 kilo verince 1 gün izin yapicam ben sonraki günlerde kendime gelemezsem birde o var.:) son olarak 50 kilo oluncaya kadar patates kızartması ve fastfood yok hediye olucak bana onlar o zaman giysi fln görmez gözüm kaç ay yemicem sonuçta :D

bu arada öğrendim canım badem yağı sürüyormuşsun ben de bir hafta öönce başladım sürmeye.. ben de aranıza katılcam ama siz zaten benim olmak istediğim yerdesiniz ben keske 60 olsam diyorum :(( 75 kiloyum 62 boyum var ya ben napim atlım ozaman balkondan :)) tabii her şeyden önce vazgeçilmez bir göbişim var gittiğim yerde ilk önce göbek gözüküyor maşallah çok sosyal :)) yaa biri beni de gaza getirsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!

hoşgeldin tatLım..(: balkondan değil koltuktan atla spor olur..kaydirigubbakcemile3ee bende 160 boyunda 76 kiloydum bi zamanlar..yani yapılabilincek bişi hem yaparsn sen biliyorum :)))kimsenin seni gaza getirmesini bekleme kendi kendini gaza getir :D aramizada katılabilirsin sorun olmaz hatta pes etmeden devam ediceksen güzelde olur :)

bugün ne kadar olmucak galiba diye ümitsizliğe kapılsamda sonradan kaçamak yapmadan kendime geldim şüküür ki (:
menüüm:
sabah:2 dilm ekmek,1 kk peynir,1 üçgen peynir,salatalık
öğle:1 kase çorba,1 üçgen peynir,1 tabak makarna
akşam:pırasa yemeği,4 dilm haşlanmış patates,kavun
ara:yarım nar,yarım elma
wuww karbonhidrat baya fazla kaçmış peynirde..neyse yarın daha dikkatli olurum son yemeğimi 4 buçukta yedim şimdiki halim çok acıktım ama göbeğimden nefret ettiğim için ona gıcıklık olsun gitsin artık yemicem :3:

bu sabah çok iyiydim zayıflamaya karar vermiştim ama akşam olunca bana bir şeyler oluyor :gitme: yine gömüldüm sofraya bugünde ben diyete başlayamadım allahım sabır ver yemekten iğrenmek istiyorum yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bu sabah çok iyiydim zayıflamaya karar vermiştim ama akşam olunca bana bir şeyler oluyor :gitme: yine gömüldüm sofraya bugünde ben diyete başlayamadım allahım sabır ver yemekten iğrenmek istiyorum yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hmm her gün yapabilicen umuduyla başla cnm bi gün bıkıp başlıyosun gerçekten 5 gn öncesi bende böyleydim..hadi yarın az az yemeni keserek başla diyetteyim diye düşünme normal yemen hep byleymiş gibi düşün hiç bişi cnm istemiyor fln de olur o zmn.. :)

Evet benimde sorunum bu işte akşama kadar diyet güzel ama akşam frenliyemiyorum kendimi. Arkadaşlar Ramazanın 15 ine kadar gayet güzel kilo veriyordum ama bende gizli şeker var, 15 İnden bugüne kadar diyet miyet kalmadı, kendimi frenliyemiyorum hatta bazen kalkıp gece bile yiyorum. oysa dr. sadece diyet verdi tedavi için ben ne yapıcam ya.mafoldumben

canım durduk yere tiksinilmiyor yemekten. vücuduna verdiğin zararları düşünerek giymk istediklerini giyemediğinde üzülerek merdiven çıkınca nefes nefese kalarak oturduğun zaman acaba bu sandalyeyi kırar mıyım gibi düşüncelere dalarak alıyorsun zayıflama kararını. yani kendini tanıman gerekiyor hayatını gözden geçirmen gerekiyor lezzetli değil sağlıklı yaşamı seçmen gerek:) başaracağına inanıyorum:)

öcüü hedef kaçtı şu anda kaçsın ve daha ne kadar var ?? başarılar diliyorum maceranda:)

canım durduk yere tiksinilmiyor yemekten. vücuduna verdiğin zararları düşünerek giymk istediklerini giyemediğinde üzülerek merdiven çıkınca nefes nefese kalarak oturduğun zaman acaba bu sandalyeyi kırar mıyım gibi düşüncelere dalarak alıyorsun zayıflama kararını. yani kendini tanıman gerekiyor hayatını gözden geçirmen gerekiyor lezzetli değil sağlıklı yaşamı seçmen gerek:) başaracağına inanıyorum:)

öcüü hedef kaçtı şu anda kaçsın ve daha ne kadar var ?? başarılar diliyorum maceranda:)

hg cnm :) şuan 60 ım galiba ama tartı yanlış gösteriyo gibi geliyo bir 59 bir 60 gösteriyo ard arda tartılamama rağmen 1 dkda kilo alip veremiceme göre nese 60 diyim ben :D hedefim 50 birde ölçü hedefim var 87 63 90 kaydirigubbakcemile3yani hedefime 10 kg ölçülerimede tahminen toplam 20-30 cm arası bişi..daha çok yolum var geç olsun güç olmasn :) sen diyettemisin??

kızlaar ben kaç gündür gelemiyorum ders çalışmaya başlamam lazım başladm daha doğrusu.gelsemde yazıcak vaktim olmuyo bakıp çıkıyorum.muzaffer kuşhan diyetine başladım.yediklerimi de haftalık olarak yazıcam.tartılma günümde artık pazartesi.bugün tartıldım vee:
18 ekim pazartesi:59-60 arası bişi sempatiksalakcinni hala aynı yerdeyim her nese geçmişi sil at geleceğe baak :) :sm_cool:
21 ekim slim in 6 ya başlıyorum.42 gün sürücek sonunda biraz daha ince olucamm.oluyorum :) neyse haftaya pazartesi görüşürüz 58 kgla inşallah :) kendinize iyi bakın..güzel kaçamaksız bir hafta diliyorum :) görüşürüzz:1hug:

bebeğim ne zamandır tartılmadım bu arada bana dua et çarşamba işe başlıyorum rejime devam şirketin yemeklerini deneyeceğiz bu seferde=)

canım ben diyet yapmıyorum da kontrollü yiyorum diyeyim. daha önce 11 kilo verdim zaten. şimdi de tekrar o yeme düzenine döndüm. diyetisyenin bana yazdığı bire bir benim için hazırlanmış bi liste olmadan diyet yapmaya karşıyım mazallah sonra ters teper kilo falan alırım :)
şok diyetler de kesinlikle yapmıyorum hiç sağlıklı değil:)
amaaa umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın:) ulaşırım :) ulaşırız:)

Son düzenleme:
Back
X