Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim dedem öldü canım onun üzüntüsü cenaze felan derken buralardayım.. valla pekbişiy yiyemiyorum ne zamandır aslında yemekde istiyorumda iştahım almıyor hayırlısı
2 sene kadar kilomu korumuştum..ramazandan önce bi yemeye başla sen sonra bayramı da geçir bi tartıl sonuç bu oldu :S ama yerken çok keyifle yemiştimmmsempatiksalakcinni
çok da kasmıyorum ama kendimi hani öyle aman aman üzülmüyorum yani ama gene de üzülüyo insan birazcık
bu arada öğrendim canım badem yağı sürüyormuşsun ben de bir hafta öönce başladım sürmeye.. ben de aranıza katılcam ama siz zaten benim olmak istediğim yerdesiniz ben keske 60 olsam diyorum( 75 kiloyum 62 boyum var ya ben napim atlım ozaman balkondan :)) tabii her şeyden önce vazgeçilmez bir göbişim var gittiğim yerde ilk önce göbek gözüküyor maşallah çok sosyal :)) yaa biri beni de gaza getirsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!
bu sabah çok iyiydim zayıflamaya karar vermiştim ama akşam olunca bana bir şeyler oluyor :gitme: yine gömüldüm sofraya bugünde ben diyete başlayamadım allahım sabır ver yemekten iğrenmek istiyorum yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bu sabah çok iyiydim zayıflamaya karar vermiştim ama akşam olunca bana bir şeyler oluyor :gitme: yine gömüldüm sofraya bugünde ben diyete başlayamadım allahım sabır ver yemekten iğrenmek istiyorum yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım durduk yere tiksinilmiyor yemekten. vücuduna verdiğin zararları düşünerek giymk istediklerini giyemediğinde üzülerek merdiven çıkınca nefes nefese kalarak oturduğun zaman acaba bu sandalyeyi kırar mıyım gibi düşüncelere dalarak alıyorsun zayıflama kararını. yani kendini tanıman gerekiyor hayatını gözden geçirmen gerekiyor lezzetli değil sağlıklı yaşamı seçmen gerek:) başaracağına inanıyorum:)
öcüü hedef kaçtı şu anda kaçsın ve daha ne kadar var ?? başarılar diliyorum maceranda:)
benn geldimmm bennn çok özledimmmm öcüüü=)