• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öcü'nün diyet günlüğü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ocu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selaaaam kızlaarrrhihoyyyt
21 ekimde spora başladm slim in 6. başlangıç bölümü daha çok kalçaya yönelik..2 gün yapmadm ama şimdi devam ediyorum çok iyi hissediyorum spordan sonra.diyetimde dün başladı..artık dünkü menüm haftaya..2 yıl önce 15 kg verdiğimde yaptığım gibi yapıyorum artık herşeyii 50 bekleee geliyorummm:lepi: sonra bakımı yazmadm bu aralar defne sabunu bebe pudrası-limon maskesi yapıyorum.. birde hint,buğday,tatlı badem yağı karışımı ilk başladığıma göre baya sıklaştılar uzamaları yavaş ama o kadar zor bişi olmadığı için devam edebilirim istediğim kadar olana kadar :) soonra sarı kantaron çiçeğini kaynatıp sürüyodumda hepsi ağır geldi yapması..ayyy çok heycanlıyımm istediğim gibi olabilicemmm zemuszemuskaydirigubbakcemile3 grşrz kızlar kendinize iyi bakın .):1hug:

valla benimdevaktimolmuyor işe başladım koşuşturma felan yemek yicek vaktimbile kısıtlı sabah kahvaltımı yapıyorum öğlende ne yemek varsa bir tabak yiyorum şirkette akşamda eve 9 da geliyorum ilk zamanlar dayanamayıp yiyordum ama şimdi eve geldiğimde bir tabak yoğurtla salata tüketip yatıyorum:D=)

konuyu açmak için en doğru yer burasını buldum ve başlıyorum..15 kilo fazlalığım,sivilcelerim,gözaltı morluklarım,gözaltında küçük yağ bezelerim,belirgin gözeneklerim vaar..kafamçokkarıştı kirpiklerim kısa ve kaşlarımda boşluklar..amaa hiç biri düzelmicek şeyler değil..yeni bir ayla bende yeni bir ben olmak istiyorum ve kendimi yoğun bakıma alıyorum :)) fazlalıkların benden gitmesi için diyete başlıyorum ve tabiki spora nivea body aerobik yapıcamm..sivilcelerim için forumda bir arkadaşn tavsiyesiyle nerisona c krem,dove salatalık özlü sabun..vee kirpiklerim için de badem yağı..kirpiklerim uzamaya başladı,sivilcelerimde azaldı..:) her gün yazıcam inş..sonuçta da güzelleşicemmaklinialirimsmileo zamaann:
01 eylül 2010 staaaRT!! zemuszemus

Merhaba canim..
Bir estetisyen olarak sana bazi tavsiyelerde bulunmak istedim umarim isine yarar..

Oncelikle goz alti morluklarinin en iyi tedavisi :Kayisi yagidir ,goz alti sisliklerinin se hemoroyit kremi ve morluk icin evde yapabilecegin mask :Elmayı rendeleyip suyunu sık. İçerisine bir tatlı kaşığı Türk kahvesi koyup gazlı bezin arasına yerleştirip sorunlu bölgelere uygula. Bu uygulamayı haftada üç gün tekrarla.

Goz altinda olusan yag bezeleri icin :Papatya ve ebegümecini, bir çay kaşığı badem yağı ve bir çorba kaşığı suyla dövün. Sonra bunları tülbent arasına koyup, gözlerinizin etrafında bekletin. ayrica bu durum kolesterolün yüksek olduğunuda gosterir bence hemen test yaptir derim ..

Kirpik uzatmak icin:1 kaşık kakao yağı -1 kaşık hint yağı Yapılışı: Sıcak su içinde kakao yağıyla hint yağını karıştır.15 gün yatmadan önce kirpiklerinin diplerine uygula ,bir baska altarnetifde ,ispanagi iyice yikayip haslayip suyu ile kirpiklere banyo yaptir..

(Cilt yapin yagli sanirim dogrumu?
Yasini bana net olarak bildirirsen sana sivilceyle ilgilide oneride bulunabilirim ,ama genede buraya yazayim..
)

Yagli ve acik gozenekli bir cilt icin oncelikle onerim su: Cildin temizligi cok onemli ayrica bu sivilce sorununuda azaltacaktir, yagli ciltler icin olan temizleme jeli yada kopuyu oneririm ve Tonik kullanmalisin, bu bahsettiklerim alabilirsen tonikde ,jelde yagliciltlere uygun olmali unutma..
Alamayacaksanda sana evde yapabilcegin bagzi seyler onerebilirim..

Tonik yapimi:Bir çay bardağı suyun içine, iki damla lavanta damlat. Bir süre buzdolabında soğut. Ardından bir tutam pamukla yüzüne sür. Cildindeki canlanmayı hemen göreceksin.Gul suyu da onrebilirim gozeneklerine iyi gelecektir Ayrica tonik olarak kullanabilirsin..

Maske icin: Bir fincan içinde bir kaşık balı, bir kaşık limon suyunu ve kıvamın koyuluğunu bozmayacak miktarda sütü karıştır. Karışımı yüzüne ve boynuna sur, hafifçe kuruyana kadar bekle. Maskeyi, nemli bir sünger yardımıyla silerek temizle ve bu uygulamayı 10-15 günde bir, ihtiyacına göre tekrarla.
Bal cildi yumuşatır ve limon suyunda bulunan aktif maddelerin daha iyi emilmesini sağlar. Bu maddeler de cildin yağ salgısını dengeler, fazla yağ salgısı sonucu oluşabilecek sivilceleri önler.

Siyah noktalar için
Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.
Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besler, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler.

Sivilceler için
Sekiz adet karnabahar yaprağını iki kaşık zeytinyağı ile beraber mikserden geçir. Karışımı, problemli bölgeler üzerinde daha yoğun olacak şekilde yüzüne yay, on dakika bekle ve yüzünü ılık suyla temizle. Karnabahar yapraklarının temizleyici fonksiyonu, haftada 1-2 kez uyguladığınız takdirde kendini gösterecektir.

Simdilik bukadar sormak istedigin birsey olursa yardimci olmaya calisirim Zayiflama konusundada gene ayni topikde Bes gunde Bes kilo adinda konuyu okumani tavsiye ederim arkadaslar cok memnun ayrica bu rejime bende baslayacagim malum dogum sonrasi kilo sorunu … yerimseniben
Sana kolay gelsin canim :3:
Aklima geldikce baska konulardada yazarim bayanssulusmile

Son düzenleme:
Bu arada kaslar icinde birsey onereyim..

Haftada uc dort kes kas aralarindaki bosluklara sarimsak uygula..
Sarimsagin tanesini ikiye bol ve seyrek bolgelere sur ,etkisini goreceksin ..
Ayni sarimsagi sac diplerinede surebilirsin ..

Son düzenleme:
Bu arada kaslar icinde birsey onereyim..

Haftada uc dort kes kas aralarindaki bosluklara sarimsak uygula..
Sarimsagin tanesini ikiye bol ve seyrek bolgelere sur ,etkisini goreceksin ..
Ayni sarimsagi sac diplerinede surebilirsin ..

Sana özelden ulasmaya calıstım ama msj sayım az oldug icin ulasamadım :/
Cilt konusunda brda bi bilgi vermişsin onu sorucaktım :(

öcüü ben geldim işden vakit bulup giremiyorum nete dün tartıldım ve acı sonuç 2 ayda 2 kilo vermişim nerdeyse vermemişim pes etmek yok akşamları yemeği kısacağım daha bi hızlı vereceğiminş. bukiloları=)

konumu hortlatıyorumm :D O zamanlar sivilcelerden şikayetçiydim zoratenin kullandım geçti sadece izleri kaldı malesef. kilo deseniz 56lara düşüp 60 oldum. geçen sürede sinemakili saç kürü yaptım uzattı baya omuzumun biraz altında belime geldi kırıklar çoktu kestirdim bu cuma onada başlıyorum. yüz maskelerimide yapıyorum. hepsini gün gün paylaşmayı düşünüyorum sonrada sonuçları :) Bir hafta sonrada ölçülerimi alıp yazıcam callanetics ve jillian micheals 30 day shred yapmayı planlıyorum. Bu defa hedefime ulaşmadan bırakıp kilo almak yok :) Hadi bakalım neler yapıcam yarın gelirim:8: iyi geceler :112:

Her gün gelemiyorum ama son geldiğimden beri neler yapıyorum anlatym. Sabah 1 dilim ekmekle peynir yumurtayla kahvaltı yapıyorum. öğle salata yoğurt biraz et akşamda salata yada sebze yemeği yiyiyorum.jilliandan callden vazgeçtim slim in 6 start it upla başladım. bugün 2. günüm( çok fena tutuldum ama :) yanında canım isterse abs yapıyorum. saç maskemide yarın ilk defa yapıcam. Cildim yağlı yüz maskesi olarakta yeşil kile ozon yağı hodan yağı katıpta kullanıyodum ama bitti iki gündr yapamıyorum. çok az sivilcesi olanlara tavsiye ederim :)

Back
X