ocuklarn yeni dileri...

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
312
4
96
Diğer
benim oğlumyedi yaşında .süt dişlerinin sırası ve rengi mükemmeldi. bembeyaz inci gibiydiler.fakat yeni çıkan kalıcı dişler onlara hiç benzemedi malesef.sarımtrak ,ayrık ve hafif çarpık çıkıyorlar.:1no2:sonradan diğer dişler çıktıkça açıklıklar kapanır.birleşirmi?nedeni ne olabilir.?:uhm:beslenmemizde çok iyi.yemek seçmeden herşey yiyiyoruz..maaşallah..ne yapmamız gerkiyor.önerilerinizi bekliyorum..ayrıca bebekken düzenli kullandığımız florür ve devit3 ü şimdide kullansak bi faydası yada zararı olurmu?teşekkürler..

herkesin kendine ait bir diş rengi vardır.eğer bebekkken tetrasiklin grubu antibiotik kullandı iseniz diş rengi biraz daha koyu olabilir.ilk dişler biraz çapraşık çıkabilir.takip etmek gerekir.üst dört ve alt dört daimi dişler tamamlanıncaya kadar bekleyin.ilk çapraşıklık görüntüsü zamanla düzelebilir.ilerleeyen günlerdeki gelişmelerden mutlaka haberdar olayım.
sağlıklı günler

ewet sanırım antibiyotik kullanımından.benim oğlum bu yaşına kadar maalesef çok fazla antibiyotik kullandı.daha beyaz çıkmalarını sağlıyacak bir yöntem yok mu peki?
ilginize çok teşekkür ederim..iyi çalışmalar dilerim..

Son düzenleme:

şimdilik daha beyaz çıkmasını sağlayacak maalesef bir uygulama yok.18 yaşını doldurduktan sonra beyazlatma tedavisi ile rengi değiştirilebilir.şu dönemde önemli olan sağlıklı dişlere sahip olması
sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…