Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizim doktorlarımız aynı sana da verdi demek geçen doktor önerisi başlığında hicran hanımı önermiştin birkaç kişi daha önerince hicran hanımda karar kıldım ben de : )7.haftadan itibaren kullanıyormmm
Doktoruna danış istersin canım nette son 3 ayda da kullanılabilir diyor zaten.Ben de pek balık tuketemiyorum. Beşinci aya yaklastim ama doktorum balık hapı vermedi henüz. Geç mı kaldım acaba?
çok ii bi bayan ayın 13 de gittim işte bi sadece usg den memnun değilim çok net göstermiyorrr nisanın 17 de gitmeyi düşünüyorum 17+1 olucam inşlh. bakalım sen n zaman gittinCanım bizim doktorlarımız aynı sana da verdi demek geçen doktor önerisi başlığında hicran hanımı önermiştin birkaç kişi daha önerince hicran hanımda karar kıldım ben de : )
Dün gittim canım ilk kontroldü keseyi gördük haftaya cuma da kalp atışı için çağırdı ama duyamayabiliriz iki hafta sonra da gelebilirsin dedi ben de memnun kaldım kendisinden sorularımı tek tek cevapladı öyle hiç geçiştirmediçok ii bi bayan ayın 13 de gittim işte bi sadece usg den memnun değilim çok net göstermiyorrr nisanın 17 de gitmeyi düşünüyorum 17+1 olucam inşlh. bakalım sen n zaman gittin
Canım bende doktoruma sordum balık yağı kullanacakmıyım diye oda şimdi olmaz 5. Aydan sonra veriyorum dediSelam kızlar doktorum bunu kullanmamı önerdi bana ama internette araştırdım son 3 ay kullanın diyor siz de gebeliğinizin başında kullanmış mıydınız ya da kullanan var mı?
Evet canim normal hamile olmayanlara bile balik hapi tuketilmesini oneriyorlar.ocean okyanus baliklarindan yapiliyor. Bu yuzden icinde agir metal yok. Zarari yok.Bana doktor sormadı bile balık yiyip yemediğimi hem haftada iki gün balık ye dedi hem de bunu verdi. Türkiyedeki balıklarda yeterince omega 3 yokmuş takviye gerekiyormuş. Omega 3 okyanus balıklarında daha çok olurmuş çünkü.