• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocean plus balık yağı

tulperde

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
6.949
13.852
448
Selam kızlar doktorum bunu kullanmamı önerdi bana ama internette araştırdım son 3 ay kullanın diyor siz de gebeliğinizin başında kullanmış mıydınız ya da kullanan var mı?

Canım bana doktorum balık yiyemediğim için 3. Aydan başlattı doğuma kadar kullanacaksın dedi ama ben son bir aydır almadım içmiyorm şuan. Bebeğin gelişimine ve kilosuna çok etkisi olduğunu düşünüyorum bence kullan ;)

Başladım bugün kullanmaya zaten ben de çok balık tüketen biri değilim ayda bir anca yerim

7.haftadan itibaren kullanıyormmm

Ben de pek balık tuketemiyorum. Beşinci aya yaklastim ama doktorum balık hapı vermedi henüz. Geç mı kaldım acaba?

Canım bizim doktorlarımız aynı sana da verdi demek geçen doktor önerisi başlığında hicran hanımı önermiştin birkaç kişi daha önerince hicran hanımda karar kıldım ben de : )
çok ii bi bayan ayın 13 de gittim işte bi sadece usg den memnun değilim çok net göstermiyorrr nisanın 17 de gitmeyi düşünüyorum 17+1 olucam inşlh. bakalım sen n zaman gittin

çok ii bi bayan ayın 13 de gittim işte bi sadece usg den memnun değilim çok net göstermiyorrr nisanın 17 de gitmeyi düşünüyorum 17+1 olucam inşlh. bakalım sen n zaman gittin
Dün gittim canım ilk kontroldü keseyi gördük haftaya cuma da kalp atışı için çağırdı ama duyamayabiliriz iki hafta sonra da gelebilirsin dedi ben de memnun kaldım kendisinden sorularımı tek tek cevapladı öyle hiç geçiştirmedi

Selam kızlar doktorum bunu kullanmamı önerdi bana ama internette araştırdım son 3 ay kullanın diyor siz de gebeliğinizin başında kullanmış mıydınız ya da kullanan var mı?
Canım bende doktoruma sordum balık yağı kullanacakmıyım diye oda şimdi olmaz 5. Aydan sonra veriyorum dedi

Benimde 3. ayim bitti. Balik hapina basladim. Dra soylemeyi ynuttum balik yiyemedigimi . İlk hamileligimde sonraki aylar basladi dr ama balik yemedigimi o zaman soyledim aklima gelmemisti. Dra soyleyin balik yiyemeyenler. Kendim basladim. Ocean plus tercih ettim. Belgeli bes yildizli tek balikhapi. Ogluma aradtirirken buldum. Omega 3 ün Bebegin Beyin gelisimi ve kilosuna etkisi var. Hatta nette digumdan sonrada devam edin sutten gecer diye yazilari okudum

Bana doktor sormadı bile balık yiyip yemediğimi hem haftada iki gün balık ye dedi hem de bunu verdi. Türkiyedeki balıklarda yeterince omega 3 yokmuş takviye gerekiyormuş. Omega 3 okyanus balıklarında daha çok olurmuş çünkü.

Bana doktor sormadı bile balık yiyip yemediğimi hem haftada iki gün balık ye dedi hem de bunu verdi. Türkiyedeki balıklarda yeterince omega 3 yokmuş takviye gerekiyormuş. Omega 3 okyanus balıklarında daha çok olurmuş çünkü.
Evet canim normal hamile olmayanlara bile balik hapi tuketilmesini oneriyorlar.ocean okyanus baliklarindan yapiliyor. Bu yuzden icinde agir metal yok. Zarari yok.

merhaba kızlar benim doktorum ocean plus yerine DHA değeri daha yüksek olduğundan ve aynı zamanda bir multivitamin görevi gördüğünden regenesis max ürününü önderdi. bilindiğini üzere DHA çocukların beyin gelişiminde daha çok etkili ancak çevremdeki birçok kişi de ocean plus kullanıyor. Bu konuda kararsız kaldım. İçerikleri aşağıda belirttim. Her iki ürünü de kullanan var mı? Hangisi tercih edilmelidir yorumlarınızı bekliyorum.
Orzax
Ocean Plus 50 Kapsül
Besin Değerleri
Servis Miktarı: 1 yumuşak kapsül
Paketten Çıkan Servis Sayısı: 50
Bir Servis için Besin Değerleri % Günlük Değer*
Toplam Omega-3 780 mg **
EPA 384 mg **
DHA 252 mg **
* Günlük değerler 2000 kalorilik diyet için hesaplanmıştır.
** Günlük değerler hesaplanmamıştır.

Exeltis
Regenesis Max 30 Kapsül
Besin Değerleri
Servis Miktarı: 1 kapsül
Paketten Çıkan Servis Sayısı: 30
Bir Servis için Besin Değerleri % Günlük Değer*
Omega 3 (DHA) 250 mg **
Omega 3 (EPA) 50 mg **
Vitaminler
Vitamin C
40 mg 50%
Vitamin B3 16 mg 100%
Vitamin E 12 mg 100%
Vitamin B5 6 mg 100%
Vitamin B2 1,4 mg 100%
Vitamin B6 1,4 mg 100%
Vitamin B1 1,1 mg 100%
Folat 400 μg 200%
D-biotin 50 μg 100%
Vitamin B12 2,5 μg 100%
Mineraller
Demir
14 mg 100%
Çinko 10 mg 100%
Manganez 1 mg 50%
Bakır 1 mg 50%
İyot 150 μg 100%
Selenyum 55 μg 100%
* Günlük değerler 2000 kalorilik diyet için hesaplanmıştır.
** Günlük değerler hesaplanmamıştır.

Back