Ocean Mummy kullanan var mı ?

Oztrkbg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
281
163
32
Merhaba kızlar :) doktorum decavit yazdı ama alerji yaşadım ve alternatif ocean mummy önerdi. Bugün kullanmaya başladım. Yan etki yaşadınız mı ? Yeterli takviye geldi mi ?

Ben kullaniyorum canim ocean in mummy sini. Decavit banada yazmisti bende de cok feci bulanti yapti. 1 tane aliyorum gunde. Miktari yeterli mi acikcasi bilemiyorum ama hem kaliteli bir vitamin hem de bir yan etkisini gormedim.

Ben kullaniyorum canim ocean in mummy sini. Decavit banada yazmisti bende de cok feci bulanti yapti. 1 tane aliyorum gunde. Miktari yeterli mi acikcasi bilemiyorum ama hem kaliteli bir vitamin hem de bir yan etkisini gormedim.
İçerik olarak decavite göre miktarlar düşük geldi bana. Ama içinde ek olarak omega 3 olması da mutlu etti :) bakalım kullanıp tecrübe edicez ☺️

Bende mummy kullanmaya başladım geçen ay kanım düşüktü değerlerim düzeldi ve hamile kaldım bu ay :) tekrar bunu kullanmaya devam ediyorum içindeki demir takviyesi çok iyi

Ben ilk 2 ay folattro kullaniyodum bu ay doktorum ocean mummy verdi bi haftadir kullaniyorum bi sıkıntı görmedim

Doğum yaptım ve emzirme döneminde de kullanmaya devam ediyorum kesinlikle devaaam 👍👍👍

Bu vitamini kullanan varsa bsy sormak istyorum. Hep eczaneden alrdim ama bu kez interntten aldm asiri bi balik kokusu var. Digerlerinde koku bu kadar agir degildi. Bozuk kokuyor diyemem ama yogun kokuyor. Bi terslik olablr mi? Yoksa boyle olablyor mu? Sicaklardan olablr mi?

Merhaba kızlar :) doktorum decavit yazdı ama alerji yaşadım ve alternatif ocean mummy önerdi. Bugün kullanmaya başladım. Yan etki yaşadınız mı ? Yeterli takviye geldi mi ?
Ben hala kullanıyorum sanırım doğuma kadar da devam edicem omega3 içeriğinden dolayı. Herhangi bir yan etki yaşamadım şimdiye kadar. Sadece bazı kapsüller balık kokuyor midemi bulandırıyor.

Bende 2aydır kullanıyorum bence güzel şuana kadar bi yan etkisini görmedim doktorum doğuma kadar kullan dedi

X