• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öcalanın kardeşi: Apo seneye serbest

planli

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
3.610
4.682
723
Teröristbaşı ve bebek katili Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan, İmralı’daki ağabeyinin seneye serbest bırakılacağını iddia etti: Türk Hükümeti, Kürt meselesinin çözümünün Öcalan’ın ellerinde olduğunu iyi biliyor. 2013 yılı içinde Kürt meselesi çözülecek ve Abdullah Öcalan serbest bırakılacak.

Kardeş Öcalan: Ağabeyim seneye serbest
PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın kardeşlerinden tartışma yaratacak açıklamalar geldi. Mehmet Öcalan, “PKK’daki bazıları ağabeyimin yerine geçmek istiyor” derken, Osman Öcalan, “Kürt meselesi gelecek yıl çözülecek, Abdullah Öcalan serbest bırakılacak” ifadesini kullandı. Ağabeyinin, “yeni gelişmeler olacak” dediğine dikkat çeken Osman Öcalan, 2013 yılında Kürt meselesinin çözüleceğini ve Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılacağını ileri sürdü. Osman Öcalan, “Türk Hükümeti, Kürt meselesinin çözümünün Öcalan’ın ellerinde olduğunu iyi biliyor” dedi. Osman Öcalan, Murat Karayılan’ın örgüt içinde gücünün kalmadığını ve kendisini akıllıca koruduğunu ileri sürdü.

calan’n kardei: Apo seneye serbest-Manetler-Yeni? gazetesi

Ulke gundeminde degil ama belki sosyal platformlarda kucuk capli tartismalara yol acar ancak bu haber.
Evet 2013 terorle ilgili buyuk ve olumlu gelismelerin yasanacagi bir sene olacak Turkiyede ama bu pek tabii ki ocalanin serbest kalmasiyla degil.

Aciklamanin amaci cok belli ve komik

Son düzenleme:
[h=2]Aç Tavuk Kendini Buğday (Darı) Ambarında Sanır böyle bir olayın yaşanacagını hiç zannetmiyorum çünkü bu tür bir olaya giriştiklerinde yer yerinden oynacagını düşünmeleri gerek o yüzden bu çıkan habere pek itibar etmiyorum[/h]

rüyasında görmüştür belki ondan umuyodur sırf ülke karışsin diye söylenen bi söz bence itibar etmemek lazım

geçen seneler için de çıkmıştı bir ara böyle söylemler 2012 nin şubat ayında serbest kalacak diye uydurma bir haber olduguna inanıyorum çünkü hersene bu tür haberler atılıyor ortaya

yapılan resmi/gayrıresmi görüşmelerin basına yansımasından da anlaşılıyor ki, toplum bazı konulara duyarsızlaştırılmaya çalışılıyor. bunu da en iyi medya eliyle yaparsınız pek tabi.

öyle görünüyor ki, öcalan pek yakında (bi iki yıla kalmaz diye düşünüyorum), ev hapsine çıkartılacak. bununla ilgili de kamuoyu alıştırılmaya çalışılıyor. federatif sistemin ayak seslerini duyalı çok oldu. başkanlık sarayı da yapılıyor bildiğiniz üzere. öcalanın, güneydoğuda kurulacak olan eyalet sınırları içinde cezasını çekeceğini düşünün. kısa süre içinde her eyalet kendi hukuk kurallarını oluşturacak. bu ne demektir?

gönül ister ki, bir an önce, o cani kendi pisliğinde boğulsun. ona destek verenler de pek tabi. ancak oldukca sistematik ve inceden işleyen bir süreç var ve bu süreç öcalan lehine.

Bunlar hep Akp nın halt yemelerı egıtımı saglıgı ne hale getırdıler mıllet sefalet ıcınde sımdıde apo yu salsın bakalım onlara oy verenlere hakkımı helal etmıyorum

böyle birşey olursa gerçekten yer yerinden oynar kimse böyle birşeye tahmmül edemez resmen Türkiye içinde savaş çıkar hemde en kanlısından o zaman değil bir partinin oy alması herkes kendi derdine düşer Allah korusun diyelim amma senaryo yazdım Türkiyenin başı belada bu adam ve bunun kardeşleriyle, yandaşlarıyla başlığı görünce sinir oldum zaten ama bu tür birşey olursa sesimizi çıkaralım korksunlar cesaret edemesinler böyle şeylere
vallaha yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım:41:

yapılan resmi/gayrıresmi görüşmelerin basına yansımasından da anlaşılıyor ki, toplum bazı konulara duyarsızlaştırılmaya çalışılıyor. bunu da en iyi medya eliyle yaparsınız pek tabi.

öyle görünüyor ki, öcalan pek yakında (bi iki yıla kalmaz diye düşünüyorum), ev hapsine çıkartılacak. bununla ilgili de kamuoyu alıştırılmaya çalışılıyor. federatif sistemin ayak seslerini duyalı çok oldu. başkanlık sarayı da yapılıyor bildiğiniz üzere. öcalanın, güneydoğuda kurulacak olan eyalet sınırları içinde cezasını çekeceğini düşünün. kısa süre içinde her eyalet kendi hukuk kurallarını oluşturacak. bu ne demektir?

gönül ister ki, bir an önce, o cani kendi pisliğinde boğulsun. ona destek verenler de pek tabi. ancak oldukca sistematik ve inceden işleyen bir süreç var ve bu süreç öcalan lehine.

Eger omrum vefa ederse onumuzdeki bir iki sene icerisinde bahsettiginiz bu komplo teorisini ve o gunku ulke sartlarini sizinle konusmak isterim
Ulkeyi ne de cabuk eyaletlere ayirdiniz.Bence elestiri icinde bulundugunuz toplumu bazi konularda duyarsizlastirmaya calisiyorlar dusuncenize bu yazdiklariniz ile siz dusmus oluyorsunuz.
Yoksa gorun bakalim iki sene sonra ocalan pasa pasa cikacak bazilarida padisahim sen cok yasa diyecek birilerine gibi bir senaryo ywzmak bu ulkenin gecmisinede geleceginede yapilabilecek buyuk hakaret.

Eger omrum vefa ederse onumuzdeki bir iki sene icerisinde bahsettiginiz bu komplo teorisini ve o gunku ulke sartlarini sizinle konusmak isterim
Ulkeyi ne de cabuk eyaletlere ayirdiniz.Bence elestiri icinde bulundugunuz toplumu bazi konularda duyarsizlastirmaya calisiyorlar dusuncenize bu yazdiklariniz ile siz dusmus oluyorsunuz.
Yoksa gorun bakalim iki sene sonra ocalan pasa pasa cikacak bazilarida padisahim sen cok yasa diyecek birilerine gibi bir senaryo ywzmak bu ulkenin gecmisinede geleceginede yapilabilecek buyuk hakaret.

sizin bu düşüncenizle bizim meclisimizden hiç bir zaman vakıflar yasası da geçmezdi.

meclisten hiçbir zaman tohum yasası da geçmezdi. kaldı ki bu tohum yasasıyla genetiği değiştirilmiş tohumlar ithal etmeye başladık ve bu tohum yasasını dünyada ilk çıkaran ülke -o sırada henüz hala fiili işgal altındayken- ıraktır, ikincisi de türkiye.

sizin bu düşüncenizle asla, öcalanı kulağından tuttuğu gibi türkiyeye getiren efsane komutan ergenekon denilen bir tertiple aylardır hapiste tutulamazdı, zira buna türk halkı izin vermezdi.
sizin bu düşüncenizle zaten tarih yazdığımız bir destanın ismi, tarih yazabilecek kadar kahraman türk askerlerine "terör örgütü kurmak" suçlamasıyla yaftalanamazdı.

sizin bu düşüncenizle, cumhuriyet mitinglerine izin çıkmaması gibi bir durum bu ülkede yaşanamazdı.

sizin bu düşüncenizle dağda teslim ol çağrısına ateşle yanıt veren teröristleri öldürdüler diye, astsubaylar hakkında dava açılamazdı.

çoooook, bu örneklerden onlarca belki yüzlerce yazılır. ama bakın hepsini yaptılar. ses çıkardınız mı? hayır. siz ses çıkardınız mı diye soracaksanız söylim? ben tepkisiz kalmadım, o mitinglere de gittim, en azından çevremdekilere olan bitenleri anlatıp hiç bir şeyin güllük gülistanlık olmadığını açıklamaya çalıştım. siz ne yaptınız?
burda ben ne duyarsızım, ne de duyarsızlaştırmaya çalışıyorum. analitik düşünce yöntemini kullanıyorum sadece. yukarda bir süreçten bahsettim ben. tartışma yaşayacağınız kişi ben değilim yani.

Vermis oldugunuz tablo nispi orneklerle sekillenmis.
Bu kisileri ideoloji savasina surekler her zaman oldugu gibi.
Bense daha rasyonalist cikarimlari konusmak istiyorum.
Bu ulkenin eyaletlere ayrilmasini,o serefsizin birakin idamini birde serbest kalmasini ustune ustulukte saray rejiminin gelecegini ; yasal olmayan yuruyuslere verilmeyen izin ile bir tutamazsiniz Cumhuriyete tehdit unsuru olarak.
Elbette ideolojik catisma icermeyen tum halkin seferber olacagi bir durumdan soz ediyorum ben,bu halkin buyuk bir kesimi ne zaman kenetleneceginide ne zaman galeyana gelmeyeceginide iyi bilir,sizce bilmezde koyun gibi gudulur mu?

Vermis oldugunuz tablo nispi orneklerle sekillenmis.
Bu kisileri ideoloji savasina surekler her zaman oldugu gibi.
Bense daha rasyonalist cikarimlari konusmak istiyorum.
Bu ulkenin eyaletlere ayrilmasini,o serefsizin birakin idamini birde serbest kalmasini ustune ustulukte saray rejiminin gelecegini ; yasal olmayan yuruyuslere verilmeyen izin ile bir tutamazsiniz Cumhuriyete tehdit unsuru olarak.
Elbette ideolojik catisma icermeyen tum halkin seferber olacagi bir durumdan soz ediyorum ben,bu halkin buyuk bir kesimi ne zaman kenetleneceginide ne zaman galeyana gelmeyeceginide iyi bilir,sizce bilmezde koyun gibi gudulur mu?

başkanlık sistemini kastettiğim için, başkanlık sarayı dedim. padişahlık anlamında değil. ki zaten şu anda ülkenin gündeminde olan konulardan biri de bu.
başkanlık sistemi, eyalet sistemini gerektiriyor. bizim ülkemizde bunun adı eyalet/federe olmaz da, "büyükşehir" olur, uygulamada farkı olmaz ama adı farklı olabilir.
eyalet sisteminin alt yapısından biri de bölge istisnaf mahkemeleriydi, bildiğim kadarıyla ilki de diyarbakıra yapıldı.
daha geçenlerde büyükşehir yasası çıktı ki bu yasayı inceleyen hukukcular bunun eyalet sisteminin önünü açtığı konusunda hem fikirler.

realiteler bunlar. hiç bir şey pat diye yapılmıyor zaten, basamak basamak, alıştıra alıştıra. ve evet ben bunları cumhuriyete tehdit olarak görüyorum. tehdit değilse nedir?
halk öcalan yakalandığında çok sevinmişti, herkes idam edileceğine emindi. ama bütün partilerden bir çok milletvekili idam edilmeyeceği yönünde imza attı. noldu? halk kenetlendi mi? senin partin evet dedi, benim partim hayır dedi iddiasına girdi.

binlerce insanımız yıllardır şehit oluyor. şehitler için miting yapılmasına bile izin verilmiyor. şehit cenazelerinde acılı anne-babalar öfkelerini belli ettikleri için dava açıldı. sen ses çıkartan birini gördünmü, kim kenetlendi?

sizin bu düşüncenizle bizim meclisimizden hiç bir zaman vakıflar yasası da geçmezdi.

meclisten hiçbir zaman tohum yasası da geçmezdi. kaldı ki bu tohum yasasıyla genetiği değiştirilmiş tohumlar ithal etmeye başladık ve bu tohum yasasını dünyada ilk çıkaran ülke -o sırada henüz hala fiili işgal altındayken- ıraktır, ikincisi de türkiye.

sizin bu düşüncenizle asla, öcalanı kulağından tuttuğu gibi türkiyeye getiren efsane komutan ergenekon denilen bir tertiple aylardır hapiste tutulamazdı, zira buna türk halkı izin vermezdi.
sizin bu düşüncenizle zaten tarih yazdığımız bir destanın ismi, tarih yazabilecek kadar kahraman türk askerlerine "terör örgütü kurmak" suçlamasıyla yaftalanamazdı.

sizin bu düşüncenizle, cumhuriyet mitinglerine izin çıkmaması gibi bir durum bu ülkede yaşanamazdı.

sizin bu düşüncenizle dağda teslim ol çağrısına ateşle yanıt veren teröristleri öldürdüler diye, astsubaylar hakkında dava açılamazdı.

çoooook, bu örneklerden onlarca belki yüzlerce yazılır. ama bakın hepsini yaptılar. ses çıkardınız mı? hayır. siz ses çıkardınız mı diye soracaksanız söylim? ben tepkisiz kalmadım, o mitinglere de gittim, en azından çevremdekilere olan bitenleri anlatıp hiç bir şeyin güllük gülistanlık olmadığını açıklamaya çalıştım. siz ne yaptınız?
burda ben ne duyarsızım, ne de duyarsızlaştırmaya çalışıyorum. analitik düşünce yöntemini kullanıyorum sadece. yukarda bir süreçten bahsettim ben. tartışma yaşayacağınız kişi ben değilim yani.

zaten hep bişey olmaz bişey olmaz diyerek bu günlere gelmedik mi,maalesef halk uykuda.Gerçi son mitinglerde görüldü ki uyanmaya başladı.

Her sene aynı iddalar ortaya atılıyor.
Sırf iç huzursuzluk çıkarmak için yapılan asılsız iddalardır bunlar.
Olması mümkün değil,
Pkk artık son zamanlarını yaşıyor. Son vurgunlarda çok büyük kayıplar yaşadı.
Tek umudu suriyeydi ama muhaliflerde içindeki pkkları farkedip onlarada cephe alıyor.
İstediklerini ordanda bulamayınca son kozlarını milletin üzerinde uyguluyorlar.
Yok heykel dikilecek yok bilmem ne saçma sapan konuşmalar.
Ne koparsam kardır diyerek son nefesinide yine ortalığı karıştırarak vermeye çalışıyor.

Evet serbest kalacak, bu millette "gık" çıkartmayacak..En fazla bir iki yürüyüş olur biter.. Üzgünüm ama gerçek bu.. :ssz: Boğazda yalısı da olur.

4 yıl ya! 4 yılda efsane yazıldı 7 düvele mücadele verildi, bir ülke kuruldu. 30 yıl ya!! 30 yıl!! Ne canlar gitti,gidiyor da.. ne can çekişmesi Terör bu savaşı kazandı..Acı gerçekler ama kimse görmek istemiyor.. Daha geçen gün haberi vardı,kimsenin girmeye cesaret edemediği pkk kampı diye.. Bu ülkede girilemeyen pkk yerleri var!Yolları onlar tutuyor.. Düşünün artık.. :ssz:

pkk son zamanlarını yaşıyor olabilir çünkü artık misyonunu tamamlamak üzere,şimdi siyasi anlaşmalar yapılıyor artık büyükşehir(eyalet) yasası da görüşüldü.

zamanında

"apoyla görüştüğümüz yalan ispatlayamayan şerefsizdir"
"apoyla görüşebiliriz"
"apoyla görüşüyoruz"
"apoyla yine görüşebiliriz"

laflarını bir bir nasıl yediyse bu millet daha neler yiyecek

ya da

oslo görüşmesi yalandır dedikten sonra anlaşma metni bile ortaya çıktı da yine gündemi değiştiriverdilerdi,herkes uyudu yine

haburda teröristleri kucakladılar ayaklarına kadar mahkeme götürdüler

buna karşılık da apoyu sorgulayan komutanı içeri tıktılar

bütün bunlar 10 yıl önce söylenseydi hangimiz inanırdık.Yok canım daha neler öyle şey olmaz derdik hepimiz eminim.
Ama oldu.
Şu anda milletvekilleri yol kesen pkklılarla kucaklaşıyor kameralar önünde,teröristler yollarda gelenden geçenden kimlik soruyor.

pkk da son günlerini yaşıyordur belki yakında adı kürdistan ordusu bile olabilir,kim bilir?

Kuzey Afrika bölündü..Orta doğu paramparça..Sıra Türkiye' de.. K..tan denen saçma yer kurulacak sonra orada yaşayan ne kadar insan evladı varsa İsrail dümdüz edip,hepsini öldürüp yerleşecek..3 kuruş kafaları olsa Türkiye Cumhuriyetine ve Atatürk'e sımsıkı sarılırlardı...

Olacak olan bu ama ne zaman olur bilinmez.. Çok da uzak değil. :ssz: :ssz:

başkanlık sistemini kastettiğim için, başkanlık sarayı dedim. padişahlık anlamında değil. ki zaten şu anda ülkenin gündeminde olan konulardan biri de bu.
başkanlık sistemi, eyalet sistemini gerektiriyor. bizim ülkemizde bunun adı eyalet/federe olmaz da, "büyükşehir" olur, uygulamada farkı olmaz ama adı farklı olabilir.
eyalet sisteminin alt yapısından biri de bölge istisnaf mahkemeleriydi, bildiğim kadarıyla ilki de diyarbakıra yapıldı.
daha geçenlerde büyükşehir yasası çıktı ki bu yasayı inceleyen hukukcular bunun eyalet sisteminin önünü açtığı konusunda hem fikirler.

realiteler bunlar. hiç bir şey pat diye yapılmıyor zaten, basamak basamak, alıştıra alıştıra. ve evet ben bunları cumhuriyete tehdit olarak görüyorum. tehdit değilse nedir?
halk öcalan yakalandığında çok sevinmişti, herkes idam edileceğine emindi. ama bütün partilerden bir çok milletvekili idam edilmeyeceği yönünde imza attı. noldu? halk kenetlendi mi? senin partin evet dedi, benim partim hayır dedi iddiasına girdi.

binlerce insanımız yıllardır şehit oluyor. şehitler için miting yapılmasına bile izin verilmiyor. şehit cenazelerinde acılı anne-babalar öfkelerini belli ettikleri için dava açıldı. sen ses çıkartan birini gördünmü, kim kenetlendi?

Sondan başlayayım..Şehitler için nerede miting düzenlenmek istendi de izin verilmedi?
Sıkı haber takip ederim,duymadım.Hayır,atlamışımdır arama yaptırayıp yandaş medya sussa da muhalifler yazmıştır dedim onuda bulamadım.Bilgi verirseniz memnun olur,sizle birlikte kınarım.

Realiteler dedikleriniz benim için çokta bilgi dahilinde yazılmış şeyler değil.
Başkanlık sistemiyle federatif yapıyı birleştirdiniz ya... Söyleyecek söz bırakmadınız.Bende sorayım bari.
Yerel yönetimler yasa tasarısını okuduz mu? Federal devletler , başkanlık sistemi... konumuz değil ama yasa tasarısını okursanız neyin size tehdit unsuru olarak geldiğini paylaşırsınız?
Haaa ; pek tabi ki burada yazılan felaket senaryoları tehdit unsuru değil tehlikenin ta kendisidir ama burada yazıldıkları ile kalmaya mahkum fikirlerdir aynı zamanda.

İstediğiniz kadar terör örgütünün duymak istediği şeyleri söyleyin, vatan bölünüyor, terörist başı serbest kalıyor... Evet bunlar tam da onların duymak istediği şeyler. Ama bu memleket sahipsiz değil!

Yineliyorum,benim için esas olan vatanın menfaatidir.

Bu arada yazılan tüm yorumlara bakıyorum,tekrar tekrar okuyorum;muhtemelen sizinde benim için düşündüğünüz gibi bu insanlar nerede yaşıyor diyorum.Hakikatten nerede yaşıyorsunuz veya karşınızdakiler çok mu saf görünüyor oradan...

Söylermisiniz Hükümet ile anlaşmış PKK neden yarasına tuz sürülmüş bir hayvan gibi saldırıyor???
Anlaşma ise bu karşılıklıdır. En azından bir kazanım elde eder bu terörist faaliyetleri durdurmaz mıydı hükümet? Bakın Mit görevlisi bir görüşme yaptı ise bu ülkenin ali menfaati için yapmıştır.Yavrularımız şehid olmasın diye. Her şey kış aylarında dahi sıcaklığı 23 derece olan odalarımızdan görüldüğü gibi değil maalesef. Farkında mısınız yapılanların? Geçenlerde king air'lerin ilki geldi, dar ediyor PKK lılara inlerini. Neredeyse iç çamaşırlarına kadar gözlemliyor ve istihbarat veriyor merkezine. Çok yakında kendi insansız hava araçlarımızı çıkartacağız semaya. Kendi ürettiğimiz Altay tankı ile dar edeceğiz onlara inlerini, yine kendi ürettiğimiz uçakla helak olacak askerimize kalkan eller...

Ben şimdi bunları yazınca uyutulmuş zavallı halk oluyorum öyle mi?
Siz o felaketleri,bölünmüşlükleri ülkenize reva görüyorken ne olduğunuzu sorguluyor musunuz?

Bir klasik daha sunulmuş gözler önüne.Öcalanı yakalayan paşayı içeri aldı bu hükümet daha ne konuşuyorsunuz diye?
Öcalanı paketleyip getiren komutan... O paketi o komutana kim verdi? O komutanın yaptığını karşımdaki kargo şubesinin kuryesi de çok rahat yapabilirdi. Şuradan başlayalım; Kenya da olduğu istihbaratını o komutan mı elde etti yoksa sakın Sam Amcalarının bunda bir parmağı olmasın?

Son olarak bu kadar komplo teorisine yatkın zihniyette arkadaşları bulmuşken sormak isterim;

-Eşref Bitlis' in uçağına konan bombayı MuhsinYazıcıoğlu'na koymaları halindeki neticeleri sizce kim düşünüyordu kara kara?
-Uğur Mumcu' dan çok kolay kurtulduğu için sevinenler kimlerdi?
-Jitem ile görüşerek yeni faili meçhuller hakkındafikir yürütenler??
-Yunanlıları mes'ul tutmak üzere düşürülecek Türk uçağınınhangisi olduğunu planlayanlar?
-Fatih camiinde cuma namazında patlatılacak bombayıplanlayanlar?

Ben bu soruları yüzlere tamamlarım ama konu '' Öcalan çıkıyordu '' değil mi???

Ama isterseniz yeni bir başlık açaraktamamını uzun uzun sorgularız (animal planet in deyimiyle) tabii akşamdan sonra...

Son düzenleme:
Evet serbest kalacak, bu millette "gık" çıkartmayacak..En fazla bir iki yürüyüş olur biter.. Üzgünüm ama gerçek bu.. :ssz: Boğazda yalısı da olur.

4 yıl ya! 4 yılda efsane yazıldı 7 düvele mücadele verildi, bir ülke kuruldu. 30 yıl ya!! 30 yıl!! Ne canlar gitti,gidiyor da.. ne can çekişmesi Terör bu savaşı kazandı..Acı gerçekler ama kimse görmek istemiyor.. Daha geçen gün haberi vardı,kimsenin girmeye cesaret edemediği pkk kampı diye.. Bu ülkede girilemeyen pkk yerleri var!Yolları onlar tutuyor.. Düşünün artık.. :ssz:

Umarım bu düşüncede insanlar çok değildir.
Eğer öyleyse başta kabullenip örgütün istediği şekilde galyane gelmişiz demektir.
Vatanını sevmek her ne olursa olsun ülkene güvenmekten geçer.
Kurban bayramını bile bağıra çağıra protesto eden bir milletimiz varken apo ş.....zin çıkmasına izin verilirmi zannediyorsunuz?
Biraz güven biraz sevgi çok az karamsarlık!

Sondan başlayayım..Şehitler için nerede miting düzenlenmek istendi de izin verilmedi?
Sıkı haber takip ederim,duymadım.Hayır,atlamışımdır arama yaptırayıp yandaş medya sussa da muhalifler yazmıştır dedim onuda bulamadım.Bilgi verirseniz memnun olur,sizle birlikte kınarım.

Şuradan bilgi edinebilirsin,nasıl bulamadın anlamadım.

Gazilerin Tandoğan'daki Mitingine Vali'den Engelleme Haberi Şehit Gazi Haberleri | Güncel Haberler

http://www.mehmetcikhaber.com/17764-haber-gazilerin_tandoğandaki_mitingine_engelleme_.html]Gazilerin Tandoan'daki Mitingine Engelleme[/url]

muhalif medya

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/gazilerimizin-mitingine-izin-yok-h6024.html
http://www.tgb.gen.tr/haberler/8010-tgb-gazilerimizin-yaninda

yandaş medya

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21682165.asp

tabiii ki de evlere dağıtılan, bayi satışı 10bin civarı olup da tirajı 850 bin olarak açıklanan gazetelerde bulamazsın.

Son düzenleme:
Back