ocakta olmadı diyenler

gabril16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
16
0
merhaba arkadaşlar çok kötüyüm bu ayda sonuç negatif ( - ) neden allahım çok üzgünüm .arkadaşlar lütfen bu acımızı paylaşalım

meslektasım benım de 2 gunum var amaa bel agrılarım başladıı adet olacagımı hıssedıyorum malesef benım de oolmadı kısmet beklemek cok can sıkıcı bır anda habersızken olması cok guzel bır duygu olmalı her y beklemek cok zor zaten olmamasının nedenı de bekleme anındakı stres bence

canım benimde negatif ve ben aralıkta aşılma yaptırmıştım negatifti bu ay aşılmadan sonra şansın yüksek dedi dr ne yazıki bu ayda negatif :KK43: 2010 da bakalım ne olacak ilk aydan negatif :)

gabrılcım benım de olmadı buyuk ıhtımalle bu ay.hıc bır belırtım yok adet olucam sanırım.gecen ay klomen kullanmıştım guya etkısını bu ay da surdurecektı ama nasıp dıyorum artık elden bısey gelmıyo.2 senelık evlıyım.benden sonra evlenenlerın hep bebeklerı oldu ya da hamıleler.daha bırının bugun haberını aldım.onun adına cook sevındım tabı ama ben cok uzuldum.rabbım hayırlısını versın canım.sakın isyan etmeyelim.bu da bızım ımtıhanımız.ınsallah hayırlısıyla bıter ve bebıslere kavusuruz.cok opuyorum seniisenağlama:a015:

X