arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama GEBELİK OLMUŞ AMA SONLANMIŞ Bİ İHTİMALDE DIŞ GEBELİK OLABİLİR DEDİ DOKTOR 1 HAFTA SONRA BELLİ OLACAKMIŞ...SANIRIM BEN ADETLE DÜŞÜRMÜŞÜM ÇOK KÖTÜYÜM BAŞIM ÇOK AĞRIYO YENİ GELDİM DOKTORDAN ÇOK SIKTIM AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ SANIRIM ONDAN...RABBİM SABRIMI SINIYO SANIRIM... ÖĞLEN POZİTİF HABERİYLE HAVALARA UÇMUŞTUM...ŞİMİDİ İSE DİPLERDE YÜZÜYORUM
arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama GEBELİK OLMUŞ AMA SONLANMIŞ Bİ İHTİMALDE DIŞ GEBELİK OLABİLİR DEDİ DOKTOR 1 HAFTA SONRA BELLİ OLACAKMIŞ...SANIRIM BEN ADETLE DÜŞÜRMÜŞÜM ÇOK KÖTÜYÜM BAŞIM ÇOK AĞRIYO YENİ GELDİM DOKTORDAN ÇOK SIKTIM AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ SANIRIM ONDAN...RABBİM SABRIMI SINIYO SANIRIM... ÖĞLEN POZİTİF HABERİYLE HAVALARA UÇMUŞTUM...ŞİMİDİ İSE DİPLERDE YÜZÜYORUM
Kızlar ben de sabah regl oldum. Bu kez kesin diyordum ama olmadı işte. Napalım. Doktora gideceğiz artık. Bursercim çok üzüldüm durumuna. Beni de 28 Marta yazın lütfen. Hamile kalabilmen güzel yine de sonraki aylar için şansın var demektir.
Bu arada eşimin gidip de tahlil vermesi çok mümkün değil bugünlerde görevinden dolayı. Tahlili evde alıp götürmek mümkün mü bilen var mı ?
NEKADAR SUREDIR DENIYORSUN BAKİMM:uhm:
Barcli seni anliyorum ayni hayal kirikligini bende yasadim sali biliyosun.Ama vazgecmemeliyiz. Bak ben 1,5 yildir deniyorum. Doktora gitmis miydin? Esin de ya da sen de hersey normal mi?