canim daha cok gencsin birde hamile kalabiliyormussun uzulme guzelim vakti zamani ne zamansa o zaman olur inslh en kisa zamanda bebisini sende alirsin kucagina
KIZLAR HASTANEDEN GELİYORUM KAN TAHLİLİ VERDİM SATT 13,00 DE ALICAM BAKALIM BEKLİYORUM DUA EDİN NE OLUR SANKİ NEGATİF ÇIKICAK GİBİ Bİ HİS VAR İÇİMDE OFFFFF OFFFFF:bbo::bbo:
KIZLAR HASTANEDEN GELİYORUM KAN TAHLİLİ VERDİM SATT 13,00 DE ALICAM BAKALIM BEKLİYORUM DUA EDİN NE OLUR SANKİ NEGATİF ÇIKICAK GİBİ Bİ HİS VAR İÇİMDE OFFFFF OFFFFF:bbo::bbo:
ne güsellll listede adımı görmek.....teşekkürler arkadaşım...
herkeslere günaydııınnnnn..E2 tahlilimi yaptırdım,hastaneden geldim şimdi...öğleden sonra 2 de alıcam sonucu..kahvaltımı yaptım ütü beni bekliyo ama kalkasım yok walla...
Ayyy....... bugün benim günüm var...tühhh...unuttum wallaaaa...biri bana kalk desinnn...
serencim tatlı hamişimiz nasıl geçiyo bebiş nasıl canım
iyiyim canım nolsun işyeri biraz bunaltıyo beni onun haricinde bi sıkıntım yok kalbinin attığını görmene çok sevindim yaza karnında büyür gezersin gerine gerine canım benim
ben işlerden dolayı biraz kafam karışık ertelesemmi ertelemesemmi bebek işini kara veremedim çok istiyorum bebek ama şartlar beni biraz düşündürüyor((((
kızlar dün akşam regly oldum malesef baya bi hayal kırıklığı yaşadım diyebilirimbirdahaki regly tarihim 24 mart.ya neden bilmiyorum içimde bi korku var regly biterbitmez doktora gidicem
KORMA CNM HERSEYIN HAYIRLISI YENI BIR AY YENI BİR ŞANS DEMEKTIR UMUDUNU YITIRME YETERKI TARIHINI DUZELTIYORUM CNM DUALARIM SENINLE BITANEM INSALLAH BIDAHAKI AYA AMİŞ LİSTESINDESİN :1hug: