kızını daha görmedim ama internette geziyor haberin olsun,birde sen kaçta gelicen,ona göre tutalım kızım kolay tutulan bir şey değil biliyorsun
alamazsan da çok şey yapma yarın ben alırım,yarın kesin çıkarım artık evden,
hadi sana kolay gelsin.....
boşver zaten anasıda internette gezip duruyor sonunda ben zaten hamişler listesine giremeyeceğim galiba ama kesin olan bir şey varki bu gidişle işsizler listesine gireceğim kaçta gelirim bilmiyorum ama rahat 5 falan olur herhalde sen 1'den itibaren yapma ben kendim geleceğim için alırım mutlaka
en son adetım 5 ocak sekerım bak bakalım ne cıkacak:)))))
serencim senin uykun var galiba ben sana sadece son adetini mi sordum onu zaten biliyoruz malum 5 şubatta kalbimiz seninleydi doğum tarihin ay gün yıl okey hadi hemen yolla
serencim senin uykun var galiba ben sana sadece son adetini mi sordum onu zaten biliyoruz malum 5 şubatta kalbimiz seninleydi doğum tarihin ay gün yıl okey hadi hemen yolla
ne uykusu yawww aaaaaaa işler cok ondan anlayamamısımdır:))
4 ocak 1983 ok
ne uykusu yawww aaaaaaa işler cok ondan anlayamamısımdır:))
4 ocak 1983 ok
evet listemizde erkek gözüküyor 19. ocak gebe kalınması muhtemel tarih diyor ve erkek bakalım tutacakmı programın altında bir sürü insan tuttuğunu yazıyor bilmiyorum artık hayırlısı allahtan
evet listemizde erkek gözüküyor 19. ocak gebe kalınması muhtemel tarih diyor ve erkek bakalım tutacakmı programın altında bir sürü insan tuttuğunu yazıyor bilmiyorum artık hayırlısı allahtan
allah allah cok ılgınc kıs bende cın takvımıne bakmıstım ondadan kız gozuktu:)))
saaaasurrrdummmm
o adresı banada yollarmısın cnm merakettım durdun bendede:)))
iiyiz cnm ne olsun bulantım yok cok sukur ama uyku yapıyo valla baskada bır sorunum yok hayırlısı artık
sen nasılsın iimisin
güzelim uyuyabilidiğin kadar uyu sonra nasıl olursa uyuyamıycan.
hamileliğin keyfini çıkar.bol bol aş er.senin ilk miydi?
allah allah cok ılgınc kıs bende cın takvımıne bakmıstım ondadan kız gozuktu:)))
saaaasurrrdummmm
o adresı banada yollarmısın cnm merakettım durdun bendede:)))
www.yorumcu.com bebeğim bölümüne giriyorsun ama üyelik istiyor gerçi ücretsiz bir kez olman yetiyor
www.yorumcu.com bebeğim bölümüne giriyorsun ama üyelik istiyor gerçi ücretsiz bir kez olman yetiyor
saol cnm bakım ben bı:))))
vuslatcım uyu dıyonda nasıl uyım kıs işteyım calısıyorum malesef(
patron bı gelecek seren yooookk nirrde masanın altında uyiii:)))))))))))))))))))))) ben anca aksam kucacım benı aldıgında evwe gıderken arabada uyuyabılıyorum cnmcımmm
saol cnm bakım ben bı:))))
vuslatcım uyu dıyonda nasıl uyım kıs işteyım calısıyorum malesef(
patron bı gelecek seren yooookk nirrde masanın altında uyiii:)))))))))))))))))))))) ben anca aksam kucacım benı aldıgında evwe gıderken arabada uyuyabılıyorum cnmcımmm
ben uyu denedim kız günahımı alma bitanem
kızlar dün dr daydım yumurtaliklarım 13 -14mm olmuşlar cuma günü çatlatmam yapılacak bakalım hayırlısı ama bu aydan hiç umudum yok yapıyoruz yapılması gerekenleri ama işta öylesine sevgili eşimde annesini bize çağırdı bu hafta gel kal diye birde benim eşim vardiyeli çalışıyor ve gece mesaisinde bu hafta o düşünmedikten sonra benmi düşünücem geçen ayda kavgalıydık olmadı istemiyormu ne anlık karar vermeye bayılır zaten
vay cinsiyet olayına girmişler ne güzel ya hamilelik varmı yokmunun üzerine ilaç gibi geliyorsunuz valla hayırlısı neyse rabbim onu versin
ben uyu denedim kız günahımı alma bitanem
ayyy yasuli yazacama vuslat yazmısım:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pardonnssss cnm cımmm ısım karıstııı:)))))))))))))))
canım benim kıyamam ben sana allah sanada ve bekleyen herkesede hayırlısıyla versin inşallah hiç merak etme bizde seninle bu ay kutlayacağız hamişliğimizi
ya kızlar adam gece işte gündüz uyuyor yapabilacağimiz saatlerdede akşam 8-9 gibi kayınvalidem ayakta derdim o yani kocamla geçen ay kavgalıydık bazen böyle bana sormadan kararlar alıyor gene böyle birşey yüzünden tartışmıştık hep bu haftayımı bekliyor evet kafası karışık ama ben ondan beterim yani herşeyin sorumluluğu benim üstümde