ocak bebekleri varmı?

umaysu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
133
0
20 ocak doğumlu tatlı -cadı bir kızım var. bebişlerimizin gelişimi ,ilk gülümseme ,ilk dişleri ve unutamadığınız hallerini paylaşmaya ne dersiniz ?haydi buyrun kızzlaarrr :1hug:bekliyorum ...a.s.

canım uzun zamandır buralara uğramadım. benimde 20 ocak doğumlu kızım var.seninkide çok tatlı maşaallahŞeniz bebişinin doğumu normalmi sezaryanmı?

dün gece kızımı birtürlü uyutamadım bende kızdım ve yere bıraktım ilk kez yatak odasından odaya emekleyerek gittieşim ve oğlum çok şaşırdılar birden bire yanlarında bıcırık bişey belirince....:roflol::roflol:sonra kızımın çok hoşuna gitti emekliyor gülüyor akşam çok güzeldiiii...:teytey:a.s.

ben bol bol yazıyorum... bugün kızımın saçlarını kestik.zaptetmek çok zordu. ortaya keltoş,şişko,dişlek bir cadı çıktı...a.s benim kızıma kellik bile çookkk yakışıyooooa.s.

evettttt kızımın dr kontrolü vardı. kilomuz 9.300 olmuş ,boy 74 cm baş 46 dr herşey çok güzel dedi tatlı cadı iyi yani......a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…