• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatya7203

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.222
1.077
53
32
Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşındayım daha önce aralıklarla çocuk denedik ama aralıktan itibaren ara vermeden denemeye karar verdik aralık ayında ovulasyonla takip etmedim ama sık ilişki olmuştu yinede olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onunla deniycem cumartesi başlıycam ovulasyon testine var mı böyle deniycekler gelin beraber geçirelim bu süreci aralık ayından öğrendiğim şey öyle belirti falan aramıycam bu ay daha sakin olucam kafaya takmamaya çalışıcam çünkü geçen ayda bir sürü belirti oldu hatta silik çizgi bile çıktı ama sonuç bomboş bu ay ne bir belirt arıycam ne de regl tarihim geçmeden test yapıcam bu süreç sizlere neler kattı tavsiyeleri olan herkesi bekliyorum

adetim 3 gün sürdü bu ay çok şaşkınım yarın ovulasyon testine başlıyorum ben kızlar bu ay yola çıkıcaz 15 tatil için inşallah yol sürecine denk gelmez

Aynen cnm keske 15tatile hamile kalsakda mujde versek ailelerimize
adetim 3 gün sürdü bu ay çok şaşkınım yarın ovulasyon testine başlıyorum ben kızlar bu ay yola çıkıcaz 15 tatil için inşallah yol sürecine denk gelmez
inşallah 15tatile hamilegirsekde haber versek mujdeli haber ailelerimize

inşallah 15tatile hamile girsekde haber versek mujdeli haber ailelerimize

Merhabalar 2020 hayırlısıyla sağlıkla huzurla herkesin gönlündekini yaşatsın inşallah 🙏🏻
Ben de 1 yıl içinde 9-10 aydır korunmuyorum. Bir kızım var Allah sağlık versin bağışlasın 2. İçin hayırlısıyla dualarım. Geçen ay ben de ovulasyon testiyle 3 gün çift çizgi yakaladım ilk gün ve çizginin hala koyu olduğu 3. Günü birliktelik oldu sonraki günlerde olmadı. Çok heycanlanıyoruz sabırsızlanıyoruz planlarımızı programlarımızı hep bağlıyoruz .. kısmet bu işler bunu kabullenebilsek. 1 ilişkide hamile kalan var koskoca bir ayda 2 güne bir ilişkide kalamayan var .. Rabbim hayırlısını versn inşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlıdır da nasip eder Rabbim tüm sevgi ile büyütebilecek olan ailelere. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Merhaba kızlar benim de dün yumurtam çatladı değerlendirdim bi de yarını değerlendirecem 15 ocak adet tarihim inşallah tutar

inşallah 15tatile hamile girsekde haber versek mujdeli haber ailelerimize
inşallah kuzum ya ben tam o süreçte ailemin yanıunda olucam inşallah veririz Rabbim nasip eder bu sefer senle benim regl günlerimiz bir olucak o zaman benimde adtein 4.günü çünkü

Merhaba kızlar benim de dün yumurtam çatladı değerlendirdim bi de yarını değerlendirecem 15 ocak adet tarihim inşallah tutar
kuzum diyorlar ki o yumurtlama gününü takip eden 4 gün ilişki diyorlar daha önceden ovulasyon testi denedin mi bu ilk mi canım

Merhabalar 2020 hayırlısıyla sağlıkla huzurla herkesin gönlündekini yaşatsın inşallah 🙏🏻
Ben de 1 yıl içinde 9-10 aydır korunmuyorum. Bir kızım var Allah sağlık versin bağışlasın 2. İçin hayırlısıyla dualarım. Geçen ay ben de ovulasyon testiyle 3 gün çift çizgi yakaladım ilk gün ve çizginin hala koyu olduğu 3. Günü birliktelik oldu sonraki günlerde olmadı. Çok heycanlanıyoruz sabırsızlanıyoruz planlarımızı programlarımızı hep bağlıyoruz .. kısmet bu işler bunu kabullenebilsek. 1 ilişkide hamile kalan var koskoca bir ayda 2 güne bir ilişkide kalamayan var .. Rabbim hayırlısını versn inşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlıdır da nasip eder Rabbim tüm sevgi ile büyütebilecek olan ailelere. Hakkımızda hayırlısı inşallah
öyle canım birazda hayırlısı işte gecen ay izde sık ilişki yöntemini denedik ama olmadı bakalım bu ayda ovulasyonla takip edicem en hayırlı zamanda isteyen herkes evladına kavusur inşallah

🙋🏼‍♀️ Hello kızlaar. Öncelikle iyi seneler herkese :KK76:

Benim de regl bitti ve ovu testlere başladım. umarım yumurtlamayı yakalarız. Bu ay 2. denememiz. Hiç takmıcam bu kez. Erken test falan da yapmak istemiyorum ancak regl geçer 1-2 gün öyle yapıp sonra kan testi yaparım. Eski usül en iyisi... Umarım hepimiz için süper bir yıl olur🥰

🙋🏼‍♀️ Hello kızlaar. Öncelikle iyi seneler herkese :KK76:

Benim de regl bitti ve ovu testlere başladım. umarım yumurtlamayı yakalarız. Bu ay 2. denememiz. Hiç takmıcam bu kez. Erken test falan da yapmak istemiyorum ancak regl geçer 1-2 gün öyle yapıp sonra kan testi yaparım. Eski usül en iyisi... Umarım hepimiz için süper bir yıl olur🥰
iyi seneler kuzum bende aynen dediğin gibi yapıcam canım bende yarın ovulasyon testine başlıycam bakalım

kuzum diyorlar ki o yumurtlama gününü takip eden 4 gün ilişki diyorlar daha önceden ovulasyon testi denedin mi bu ilk mi canım
Bu 2. denemem 2 gün önce gördüm koyu çizgileri köyü çizgiyi görmeden önceki akşam yapmıştık bi de dün ilişki oldu sabah ovulasyon yaptım siliklesmisti yumurta çatlamış muhtemelen dün yaptığım için bugün yapmayacam spermler için yarın akşam değerlendiririm bide

Back