- 3 Temmuz 2009
- 3.689
- 1
- 44
adetine 9 10 gün kalan var mı
5 6 7 gün varkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetine 9 10 gün kalan var mı
sitare82 hamilesin canım
kan testi ile daha da kesinleşir canım darısı biizm de başımızaaaa
kızlar rüyamda bebek emzirdim bide mememi bi sıkıyom pof diye süt çıktı böle çok mu taktım kafaya ki böle bi rüya gördüm ben :uhm:
bende vardım yarınki listede ama şimdi yokum(( yarınsabahı iple çekiyorum.. inş listediki tüm arkadaşların güzel haberlerini alırız
hoşgeldin..umarım bu topik sana sans getırır. mujdelerini bizimle paylaşırsın
hoşgeldina.s.
ben yıne dayanamadım geldım yumurtladım cok sukur sevındım akıntım geldı hemen paylasayım dedım
yumurtlama testınde de ıkıncı cızgı dıerı kadr koyu olmasada bellı oldu sukur...
ama akıntı barız kaydirigubbakcemile2
sımdı sorum su bız dun geceyı degerlendırdık bugunu de degerlendırsek mı yoksa sperm kalıtesı dusuk olur dıye yarını beklemelımıyız sızce...tecrubelı arkadaslardan cvevap beklıyorum gelıcem bıraz sonra yıne hala supurge yapmadım cunku kafamçokkarıştı
cnm banada doktor 5 gün günaşırı ilişki demişti 2günü değerlendiremedik 3gün üstüste çalıştık bende sperm kalitesi düşük olur diye dünkü ilşki öncesi soğuk suyla testislerini yıkattırdım kocama spermler hareketlensin diye bakalım ne olucakkaydirigubbakcemile3
5 6 7 gün varkaydirigubbakcemile3
benim ki ya 27sinde ya 30unda olucak o yüzden ya 4 gün ya 7 gün var hala sol kasıgımın agrısı devam ediyor gögüslerimde mor yeşil damarlar var sürekli su içiyorum ama sürekli agzım kuruyor tam umutlandım bu sefer var galiba diye ama bugün gögüslerim agrımaya başladı adet olucagım zaman agrır genelde :sinifsinif:canım var mı belirti filan.bende bişey yok daha karın ağrısı dışında.kendimi dinler hale geldim valla
Canım kızına bayıldımmmm hayran kaldım... Maaşallah.
Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın...nazarlardan korusun... çok güzel bir hatun olacak :))
Ayyy nasıl veririz biz bu kızı elin oğluna
benim ki ya 27sinde ya 30unda olucak o yüzden ya 4 gün ya 7 gün var hala sol kasıgımın agrısı devam ediyor gögüslerimde mor yeşil damarlar var sürekli su içiyorum ama sürekli agzım kuruyor tam umutlandım bu sefer var galiba diye ama bugün gögüslerim agrımaya başladı adet olucagım zaman agrır genelde :sinifsinif:
canım var mı belirti filan.bende bişey yok daha karın ağrısı dışında.kendimi dinler hale geldim valla
canım var mı belirti filan.bende bişey yok daha karın ağrısı dışında.kendimi dinler hale geldim valla
Benim 9-10 gun var, bende de 2 gundur cok siddetli olmasa da surekli bir karın ve bel agrısı var. Kendimi cok kaptırmayayım diyorum, ben de kendimi cok dinlemeye basladım..
geç yumurtluyo olmayasın cnm
bişey sorcam bu çatlatma iğnesinden sonra yumurta çatlıyo ondan 5 6 gün sonra tekrar yumurta çatlarmı acaba bilginiz varmı
geç yumurtluyo olmayasın cnm
cnm çatlatma iğnesinden sonra tekrar yumurta çatlarmı bilemiyorum ama normal olarak aralıklarla üstüste yumurtlayanları duymuştum
Haklısın canım, o ihtimali de dusundum ama akıntım filan kalmadı, gerci yine de bugunleri degerlendiriyorum tabi.