Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar
- Konu Sahibi ikosan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #opu #transefer #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Umarım herşey güzel ilerler ve mutlu sona ulaşırsınız bende ilk kez opu olacağım heyecanlıyımBende cumartesi transfer olacağım 2.transferim
Ağrın var mı ? Kaç yumurta toplandıBana da bugün opu yapıldı. Transfer süreci nasıl olur bilmiyorum
Ağrı biraz var ama dayanılmayacak gibi değil. Benim Amh düşük 3 yumurta toplanabildiAğrın var mı ? Kaç yumurta toplandı
Sayısının hiç bi önemi yok umarım hepsi döllenir altın yumurta olur annesine bebiş olurAğrı biraz var ama dayanılmayacak gibi değil. Benim Amh düşük 3 yumurta toplanabildi
Hayırlı kandiller öncelikle herkese bu yolda rabbim kolaylıkla nasip etsin bebişlerimize kavuşalım 3 Ocak bende transfer olucam nasipseMerhaba savaşçı kadınlar Ocak ayı ile birlikte tüp bebek sürecine giren, transfer bekleyen , Opu olacak olan kim varsa bu başlık altında dertleşelim isterim ben 03 ocakta Opu olacağım. Sizlerin süreci nasıl ilerliyor yada sürece girmeyi düşünenler merak ettikleriniz neler ?
Canım hayırlı olsun kaç yaşındasın benimde amh düşük bu ay dondurulmuş transfer olacağım nasip senin tazemi olacakAğrı biraz var ama dayanılmayacak gibi değil. Benim Amh düşük 3 yumurta toplanabildi
Ay bizide güncelle yarın bebeğinle kavuşacaksın. Çift transfer mi yaptırıyorsun tek miHayırlı kandiller öncelikle herkese bu yolda rabbim kolaylıkla nasip etsin bebişlerimize kavuşalım 3 Ocak bende transfer olucam nasipse
Tek dediler canım ilk transferim olucak dua edicem hepimizeAy bizide güncelle yarın bebeğinle kavuşacaksın. Çift transfer mi yaptırıyorsun tek mi
Ayyy aynı gün ikimizin senin saat kaçta ?Yarın benimde Opu var rabbim gönlümüzdekini kolaylıkla versin inşallah
Sabah 7.30 da yatış nasipse ben gibi 3 kişi var Opu olacak gittiği hastanede sırayla alırlar sanırım ben gece 12 de vurdum çatlatmayı senin kaçtaAyyy aynı gün ikimizin senin saat kaçta ?
Benimde 10.30 dediler dün gece 11 de yaptım bende 9.30da gel dedilerSabah 7.30 da yatış nasipse ben gibi 3 kişi var Opu olacak gittiği hastanede sırayla alırlar sanırım ben gece 12 de vurdum çatlatmayı senin kaçta
Hadi hayırlısı olsun hakkımızdaBenimde 10.30 dediler dün gece 11 de yaptım bende 9.30da gel dediler
Amin inşallah hayırlı mübarek günlere geldik şükürler olsun hepimiz olumlu sonuçları alalım inşallahBende bugün transfer oldum ilk transferim inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim olumlu sonuçlar versin hepimize
Ay inşallah güzel haberler alırsınız bu gece bol bol dua edelim birbirimizemerhaba herkese bende 31 aralıkta transfer oldum 2. transferim bugünün mübarekliğine hepimize rabbim anne olmayı nasip etsin inşallah.