• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayi ovulasyon takibi yapmak isteyen arkadaşlar buyursun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Claire Underwood

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
224
122
23
36
Arkadaslar meraba . Bu ay birlikte ovulasyon test cubuklariyla yumurtlama takibi yapalimmi? yardimlasmak , bilgilerimizi paylasmak ,muhabbet etmek , dertlesmek, merak ettiklerimizi birbirimize sorabilmek icin bu grubu actim. Buyursun gelsin isteyenler. Allah hepimizin guzel gonlune gore versin isallah.🥰
Laboquick markasini kullaniyorum ve BAT : 29OCAK

Yokmu mesajimi goren kimse arkadaslar. Bi kisi bile olsa super olurdu , kendime destek ariyorum. Diger gruplar cok kalabalik😷

Arkadaslar meraba . Bu ay birlikte ovulasyon test cubuklariyla yumurtlama takibi yapalimmi? yardimlasmak , bilgilerimizi paylasmak ,muhabbet etmek , dertlesmek, merak ettiklerimizi birbirimize sorabilmek icin bu grubu actim. Buyursun gelsin isteyenler. Allah hepimizin guzel gonlune gore versin isallah.🥰
Laboquick markasini kullaniyorum ve BAT : 29OCAK
Yapalım :) bat 2 subat

Adet bitikten sonra ovülasyon testi yapmaya başlıyorsun t çizgisi C çizgisi kadar koyu olana kadar sonra değerlendiriyorsun yumurtladıgın günleri bende ilk defa bu ay başladım hayırlısı inşallah bu ay bana süpriz olur 😇🙏
Himm anladım canım cok sağol bakalım adet olursam yarın ya da işte bu ara yani hamile değilsem, ki değilim yüksek ihtimal çoklu sipariş vercem bunlardan :)

Himm anladım canım cok sağol bakalım adet olursam yarın ya da işte bu ara yani hamile değilsem, ki değilim yüksek ihtimal çoklu sipariş vercem bunlardan :)
Ben instagramda birgebeningünlügü diye bi sayfa var kendi markası var ondan aldım sayafasına bi göz at istersen 30 tane test 2 tanede yanında hediye gebelik testi gönderiyor 80 lira baya bi yardımcı oluyo herkese

Ben instagramda birgebeningünlügü diye bi sayfa var kendi markası var ondan aldım sayafasına bi göz at istersen 30 tane test 2 tanede yanında hediye gebelik testi gönderiyor 80 lira baya bi yardımcı oluyo herkese
Canım instam yok maalesef ama yine de sağol tatlım :)

battaşım gel bi sarılalım 🤗 ay inşallah gelmez kırmızılar ne denir kiii çok az kaldı şöyle bir gecikelim de test yapalım inşallah 😀
Gelll kizzz🤩🤩🤩 valla adet belirtisi yok neredeyse. Arada sağ tarafa kramp giriyor bı. Bu arada dün ve önceki akşam test yaptım negatifti. Ondan muhtemelen bu topikte devam edecek🙈🤸

Gelll kizzz🤩🤩🤩 valla adet belirtisi yok neredeyse. Arada sağ tarafa kramp giriyor bı. Bu arada dün ve önceki akşam test yaptım negatifti. Ondan muhtemelen bu topikte devam edecek🙈🤸

Ay hayırlısı olsun inşallah canıım 🥰 benim testler hep silik çıktığı için iyice geçmesini bekliyorum bakalım ama belirti var mı dersen bir kaç gündür akıntım arttı ister istemez umutlanıyo insan 🙈

Ay hayırlısı olsun inşallah canıım 🥰 benim testler hep silik çıktığı için iyice geçmesini bekliyorum bakalım ama belirti var mı dersen bir kaç gündür akıntım arttı ister istemez umutlanıyo insan 🙈
Aslında en mantıklısı iyice geçip öyle yapmak :) sen yine silik çizgi görmüşün kuzum bende direk gibi tek çizgi ya :)) hadi bakalım inşallah güzel habeler alırız :)

Back