Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bu ovitrelle iğnesi hakkında ilk defa duydum böyle birşey ..bu iğneler tek seferlik uzun vadede kullanılan bir ilaç değil ama herkesin bünyesi farklı tabiki. Bu yan etki olayı binde bir ve ovitrelle en az yan etkisi olan iğnelerden biri Gonal F iğneleri çok daha ağir bu arada geçmiş olsunMerhaba
Bu iğneyi yaptıran arkadaşlar ben yaklaşık 1 yıl önce bu iğneden yaptırdım gebelik oluşmadı sonrasında depresyon ve panik atak teşhisi konuldu. İğne cok yan etkisi olan bir iğne lütfen doktorların kolayına geldiği için tüm hastalara veriyorlar iuicr araştırın norma yolla gebe kalabiliyorsanız kimyasal gebelik dahil iğneyi yaptırmak içün acele etmeyin. Hepinize iyi günler dilerim
TeşekkürlerMerhaba bu ovitrelle iğnesi hakkında ilk defa duydum böyle birşey ..bu iğneler tek seferlik uzun vadede kullanılan bir ilaç değil ama herkesin bünyesi farklı tabiki. Bu yan etki olayı binde bir ve ovitrelle en az yan etkisi olan iğnelerden biri Gonal F iğneleri çok daha ağir bu arada geçmiş olsun
Canım test yaptınmı hıc?Benım 4cu gunden testım negatıf cıktıBende klomen ve ovitrelle vuruldum bugün 8.gün bakalım
Benimde 5.gün negatif döndü bekliyorum adet tarihimiCanım test yaptınmı hıc?Benım 4cu gunden testım negatıf cıktı
Hayır yapmadım çünkü kanda bile 10 günden sonra çıkıyormuş çok erken yapmışsınız testiCanım test yaptınmı hıc?Benım 4cu gunden testım negatıf cıktı
Kac aydır denıyoruz hıc pozıtıfı goremedım o yuzden merak etdım bı defalık belkıde pozıtıfı gorurum diyeHayır yapmadım çünkü kanda bile 10 günden sonra çıkıyormuş çok erken yapmışsınız testi
Canım aynı durum bende de var iğnenin 7.günündeyim aşılamanın 5 ama gebelik testi negatif çıktı bakmak istedim iğnenin etkisi geçmiş mi diyeKac aydır denıyoruz hıc pozıtıfı goremedım o yuzden merak etdım bı defalık belkıde pozıtıfı gorurum diye
Beklemek çok zor .Bıde hıc belırtım yok daha cok uzuluyorumCanım aynı durum bende de var iğnenin 7.günündeyim aşılamanın 5 ama gebelik testi negatif çıktı bakmak istedim iğnenin etkisi geçmiş mi diye
Bende 10 ay oldu deniyoruz. Geçen sene hiç uğraşmadan ilk gebeliğimdi geçirdim ama 6.hafta başında düşük oldu maalesef. O gün bugündür denemediğimiz kalmadı desem abartmam. 2 gün daha beklicem öle yapıcam testi. Bende de şuanlık belirti yok. İlk hamileliğimde regl olacağım tarihte göğüslerim çok hassaslaşmıştı başka bi belirti olmamıştı. Yine buradan haberleşiriz Allah gönlünüze göre versin inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıylaBeklemek çok zor .Bıde hıc belırtım yok daha cok uzuluyorum
Amin canım ben bu gun akşam üzeri yone yaptım yıne negatıfı gordum malesef.8cu gunum bu gunBende 10 ay oldu deniyoruz. Geçen sene hiç uğraşmadan ilk gebeliğimdi geçirdim ama 6.hafta başında düşük oldu maalesef. O gün bugündür denemediğimiz kalmadı desem abartmam. 2 gün daha beklicem öle yapıcam testi. Bende de şuanlık belirti yok. İlk hamileliğimde regl olacağım tarihte göğüslerim çok hassaslaşmıştı başka bi belirti olmamıştı. Yine buradan haberleşiriz Allah gönlünüze göre versin inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla
Reglinden 2 gün önce yap ondan önce görmen çok zorAmin canım ben bu gun akşam üzeri yone yaptım yıne negatıfı gordum malesef.8cu gunum bu gun