- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Merhaba hanımlar aslında "aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya" adlı bir konum var fakat benim randevum tam aralık sonu muhtemelen ocak adeti ile başlar diye tahmin ediyorum bu yüzden bu konuyu açmak istedim bizde sorun erkek faktörlü ağır oat tanısı koyuldu ocak ayında tedaviye başlayacak arkadaşlarımla bilgi alışverişi yapabiliriz.
• Hangi merkezde ve hangi doktorla başlayacaksınız?
• Probleminiz nedir?
• Kaçıncı denemeniz?
• Kaç yaşındasınız ve kaç yıldır bebek istiyorsunuz?
• Bizim gibi problemi olan arkadaşlarım doktorlarınız nasıl bir tedaviye gitti tüp bebek öncesi?
• Daha önce tedavi görmüş arkadaşların süreç boyunca yaşadıkları?
Bu tarz ve daha birçok soru var aklımda ilk defa deneyeceğimiz için çok strestliyim düşünmeden duramıyorum birbirimize burada dua edelim destek olalım inşallah. Bizim yaşadıklarımızı bizden başka kimse anlamaz. Tedaviye başlamış ve başlayacak olan arkadaşlarım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve sağlıkla yavrumuza kavuşuruz.
• Hangi merkezde ve hangi doktorla başlayacaksınız?
• Probleminiz nedir?
• Kaçıncı denemeniz?
• Kaç yaşındasınız ve kaç yıldır bebek istiyorsunuz?
• Bizim gibi problemi olan arkadaşlarım doktorlarınız nasıl bir tedaviye gitti tüp bebek öncesi?
• Daha önce tedavi görmüş arkadaşların süreç boyunca yaşadıkları?
Bu tarz ve daha birçok soru var aklımda ilk defa deneyeceğimiz için çok strestliyim düşünmeden duramıyorum birbirimize burada dua edelim destek olalım inşallah. Bizim yaşadıklarımızı bizden başka kimse anlamaz. Tedaviye başlamış ve başlayacak olan arkadaşlarım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve sağlıkla yavrumuza kavuşuruz.
Son düzenleme: