• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayında Tüp Bebeğe Başlayacaklar Gelin Toplanalım

Uykusuz Koala

09.03 🤍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
5.406
11.121
198
Merhaba hanımlar aslında "aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya" adlı bir konum var fakat benim randevum tam aralık sonu muhtemelen ocak adeti ile başlar diye tahmin ediyorum bu yüzden bu konuyu açmak istedim bizde sorun erkek faktörlü ağır oat tanısı koyuldu ocak ayında tedaviye başlayacak arkadaşlarımla bilgi alışverişi yapabiliriz. 🌸

• Hangi merkezde ve hangi doktorla başlayacaksınız?

• Probleminiz nedir?
• Kaçıncı denemeniz?
• Kaç yaşındasınız ve kaç yıldır bebek istiyorsunuz?
• Bizim gibi problemi olan arkadaşlarım doktorlarınız nasıl bir tedaviye gitti tüp bebek öncesi?
• Daha önce tedavi görmüş arkadaşların süreç boyunca yaşadıkları?

Bu tarz ve daha birçok soru var aklımda ilk defa deneyeceğimiz için çok strestliyim düşünmeden duramıyorum birbirimize burada dua edelim destek olalım inşallah.💕 Bizim yaşadıklarımızı bizden başka kimse anlamaz. Tedaviye başlamış ve başlayacak olan arkadaşlarım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve sağlıkla yavrumuza kavuşuruz.🙏:emir_bebek:

Son düzenleme:
Selam.
Ben de büyük ihtimalle ocak adetiyle baslayacam(yani insallah artik).
Doktorla randevumuz bu ayin 16sinda bakalim ne diyecek.
Benim tüplerimde iltihap vardi, alindilar. Yeni ögrendik ki esimin sperm hizi da düsükmüs.
2,5 senedir bebek istiyoruz yas 35.
Ilk denemem olacak o yüzden sürecle ilgili bilgi veremeyecem kendim de merak ediyorum :)

Ben ankaradayım 2. Denemem olacak önümüzdeki regli ile başlıcak o da aralık sonu ocak başı seninle aynıyım yani Uykusuz Koala Uykusuz Koala hepimiz hakkında hayırlı olsun bizlere de o güzel günleri nasip etsin sen hangi şehirdesin

Selam.
Benim tüplerimde iltihap vardi, alindilar. Yeni ögrendik ki esimin sperm hizi da düsükmüs.
Ilk denemem olacak o yüzden sürecle ilgili bilgi veremeyecem kendim de merak ediyorum :)
Benimde eşim kaynaklı sayısı oldukça düşük tüp bebekte hız etkeni yok yeter ki kaliteli olsun genetik bozukluk olmasın herşey istediğin gibi olur süreçte yaşadıklarımdan paylaşımda bulunurum merak etme içini ferah tut herşey yolunda gidicek buna inan

Ben ankaradayım 2. Denemem olacak önümüzdeki regli ile başlıcak o da aralık sonu ocak başı seninle aynıyım yani Uykusuz Koala Uykusuz Koala hepimiz hakkında hayırlı olsun bizlere de o güzel günleri nasip etsin sen hangi şehirdesin
Canım seninde hayırlı olsun tedavin inşallah bu son olur ve bebeğine kavuşursun ankarada nerede tedavi görüyorsun? Birbirimizi haberdar ederiz dediğin gibi aynı zamanlarda olacak sanırım

Benimde eşim kaynaklı sayısı oldukça düşük tüp bebekte hız etkeni yok yeter ki kaliteli olsun genetik bozukluk olmasın herşey istediğin gibi olur süreçte yaşadıklarımdan paylaşımda bulunurum merak etme içini ferah tut herşey yolunda gidicek buna inan
Selam.
Kızlar bizde de sorun erkek faktörlü 🤦‍♀️ nasılda denk gelmişiz. Bizde sperm 4 milyon ve morfoloji 0 😔 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

Gürgan klinikte tedavim. Bizim 400bin sayı epey düşük ilkinde 5 yumurtadan 3 ü döllendi 2 si 2.gün transfer edildi 1 i 3.güne gidemedi opu öncesi grip oldum o yüzden yumurta toplama başarılı gidemedi halbuki yeterli büyüklükte 13 yumurtam vardı transfer sonrası tekrarladı gribim olmamasını gribe bağladı hocalar nasip değilmiş. İnşallah senin de başarılı bi şekilde tedavin sonuçlanır sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Gürgan klinikte tedavim. Bizim 400bin sayı epey düşük ilkinde 5 yumurtadan 3 ü döllendi 2 si 2.gün transfer edildi 1 i 3.güne gidemedi opu öncesi grip oldum o yüzden yumurta toplama başarılı gidemedi halbuki yeterli büyüklükte 13 yumurtam vardı transfer sonrası tekrarladı gribim olmamasını gribe bağladı hocalar nasip değilmiş. İnşallah senin de başarılı bi şekilde tedavin sonuçlanır sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Grip şanssızlık olmuş gerçekten ne kadar dikkat etsekte bazen olmadık zamanlarda kapıyoruz hastalığı. Grip olunca anesteziyi az veriyorlarmis galiba öyle oluncada opu anında hasta hareket edebiliyormuş. Üzüldüm gerçekten çok zor fakat kısmet değilmiş inşallah bu defa olur isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah rabbim. Tedavi aşamasında bizlere birsürü ilaç veriyorlar ya hani mesela sorun eşimde ya ona da ilaç vs veriyorlar mı?

Grip şanssızlık olmuş gerçekten ne kadar dikkat etsekte bazen olmadık zamanlarda kapıyoruz hastalığı. Grip olunca anesteziyi az veriyorlarmis galiba öyle oluncada opu anında hasta hareket edebiliyormuş. Üzüldüm gerçekten çok zor fakat kısmet değilmiş inşallah bu defa olur isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah rabbim. Tedavi aşamasında bizlere birsürü ilaç veriyorlar ya hani mesela sorun eşimde ya ona da ilaç vs veriyorlar mı?
Erkeğin malesef çözümü yok kürler vitaminler düzenl kullanımda sayıyı artıyor ama morfoloji pek de değişmiyor eşime bişey vermediler genelde kimseye bişey vermiyorlar. vitamin alıyor hatta ikimiz bir kullanıyoruz art med diye ek ürün

Erkeğin malesef çözümü yok kürler vitaminler düzenl kullanımda sayıyı artıyor ama morfoloji pek de değişmiyor eşime bişey vermediler genelde kimseye bişey vermiyorlar. vitamin alıyor hatta ikimiz bir kullanıyoruz art med diye ek ürün
Canım vitamin benim eşimde kullanıyor vitamin Omepa Q10 ve Promen K kullanıyor ortak olarak kullandığımız bi C vitaminimiz var onun dışında bende balık yağı ve multivitamin kullanıyorum. İnşallah ilk denemede olur ya 😔

Back