OCAK 2020'NİN İLK ANNE ADAYLARI (İnşaAllah)

NurHanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
37
19
38
Merhaba ilk anne adayları ..
Hamileliğiniz nasıl gidiyor? Kilolarınız ne durumda? Tecrübe ettiğiniz doğal deneyimler neler? Birbirimize tavsiye ve öneriniz neler olur?
Cinsiyeti belli mi? Hangi isimleri beğendiniz ve koymayı düşünüyorsunuz?
Allah'ım sağlıkla ve huzurla anne&bebek buluşmasını nasip etsin.

Öncelikle selamlar
Şuan da 11 haftalığım. Çok şükür güzel gidiyor. Kilo almaya müsait bir yapım olduğu için harika kilo alıyorum Cuma doktor randevum var ve ikili tarama testi yapılacak. Sanırım cinsiyette bi tahminde bulunur. Çevremde ki insanların %99,9 erkek dediği için sanırım beklentide erkek üzerine :) Kısmet... Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

13.haftadayım 1 kilo aldım bulantı kusma gibi hiçbir şikayetim olmadı sadece mide yanması yaşıyorum cinsyeti için kız gibi görüyorum ama net bişey demiyim dedi doktorum.erkek olursa çınar ismini düşünüyoruz fakat kız konusunda çok kararsızım burdan paylaşılan isimler hepimize fikir olur

12. Haftamizdayiz biz de.. Yarin ikili test icin gidiyoruz. Kilo konusuna gelince 4 kilo verdim. Yogun bulanti kusma ve istah problemim var... bu haftalarda gecmesini umuyorum artik. Rabbim herkese saglicakla kucagina evladini almayi nasip etsin...

Arkadaşlar hamile kalanlara soruyorum kaçıncı haftadayken kese göründü ve kaçıncı haftada kalp atisini duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…