Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaslar, basliktada belirttigim gibi ocak ayinda hamile kalmak isteyenler varmi. ben tarlusa basladim. adet sokturucu.
ay sonuna dogru adet olurum. olunca incir kurune baslicam. ocak ayindada insallah degerlendircem yumurtlama gunlerimi. ins tutar kizlar
slm arkadaslar, basliktada belirttigim gibi ocak ayinda hamile kalmak isteyenler varmi. ben tarlusa basladim. adet sokturucu.
ay sonuna dogru adet olurum. olunca incir kurune baslicam. ocak ayindada insallah degerlendircem yumurtlama gunlerimi. ins tutar kizlar
Merhaba ben varım 11 Aralıkta Kimyasal gebelikle birlikte adet oldum maalesef. Şu an soğan kürü uyguluyorum 1 hafta oldu . Sanırım yumurtlama dönemim yaklaştı. Bırakmayı düşünüyorum
Evet canim doktor kontrolunde kullanilio.Cunku doktorun yumurtayi takip edip gerekli gorurse catlatma ignesi vurmasi gerekebilio.Mesela ben son klomen kullanisimda catlatma ignesinin gununu kacirdigim icin 27 mm de vuruldum ignemi tabi yumurta cok buyumustu catladi ama dollenme olmadi.
Kızlar 4 aydır çocuk istiyoruz olmuyor bu ay folik asiti düzenli kullandım ve ovulasyonla takip yaptım adetten sonra 18.gün yumurtlama gördüm değerlendirdik yumurtlamadan 7 gün sonra adet olmam gereken gün ama olmadım bugun 3gün adetim gecikmiş oluyor dün kanntesti yaptım 1,20 çıktı1haftadır vitamin hapı kullanıyorum d-b12ve magnezyum geciktirir mi acaba