*arkadaşlar bir yıllık evliyim ve yaklaşık bir yıla yakın bu siteyi takip ediyorum.hamile kalırsam bi faydam olur diye kesin bende belirtilerini nasıl bi yol izlediğimi yazarım diyordum ve ocak ayında hamile kaldım Allah ıma binlerce şükürler olsun darısı olmayan herkesin başına.hamile kalmaya karar verditen sonra doktora gittim folik asit içmemi söyledi ve bakteri olduğunu söyledi nidazol diye bi vajinal tabletle bide antibiyotik verdi.onları kullanmaya başladıktan sonra akıntım falan gitti.daha sonra bilerek ocak ayını bekledim ama yumurtlama gününe denk getirmeden ilişkilermz oldu korunmadım bu vesileyle vucut kendini gebeliğe hazırladı iki üç ay.adetlerim iki üç gün ya erken yada geç oldu ama biliyodum zaten korunmadığım dönemlerde adetlerin düzensizleştiğini..ve ocak ayında adetimden sonra iki günde bir ilişki oldu.adetlerim düzenliydi ve 28 günde bir oluyordum ve dedimki 14.günü benim yumurtlama günüm ve o günde ayrı ilişki oldu.ve çoğunda hiç kalkmadım hatta sabaha kadar yattım sabah kalkıp duş aldım ve tahmini yumurtlama günlerimde belimin altına yastık koyup 15 dk. bekledim.ve sakın stres yapmayın ben yapmadım olacak mı olmayacak mı diye..belirtilere geline adetten çok farklı bi belirtisi yok.ama sadece iki kez sağ kasığıma sancı girdi normalde olmaz ama hiç üzerine kondurmadım dedim ilk seferinde hamile kalmam imkansız.bide iş yerinde masanın başında uyuya kalıyodum ama uykusuzum ondan diyodum.zaten bir gün kala idrar testinde belli oldu sonrada gittim kan testi yaptırdım 225.5 çıktı beta iki gün sonra da 1200 çıktı ve keseyi gördüm.
ben sadece belki bi faydam olur diye yazdım kafanız takmayın diyecem ama takılıyo onuda biliyorum ama daha az düşünün stres yapmayın dua edin inşallah tez zamanda hamile kalamayan herkes hamiş olduğunu öğrenir aminn dua ediyorumm
ben sadece belki bi faydam olur diye yazdım kafanız takmayın diyecem ama takılıyo onuda biliyorum ama daha az düşünün stres yapmayın dua edin inşallah tez zamanda hamile kalamayan herkes hamiş olduğunu öğrenir aminn dua ediyorumm