As canım.
Piştiiii. Köfte patates pilav.....

Lahana, karnabahar, brokoli, şalgam, turp bunlar yavaşlatıyor hep
Ya tiroitle alakali mi feslegen blmuyorm ama ben bugun makarna pilav ekmek yemedim mesela ne zaman bu sekilde dikkat etmye calissam mutlaka basim agriyor migren gibi. Sende de oluyormu

Ya tiroitle alakali mi feslegen blmuyorm ama ben bugun makarna pilav ekmek yemedim mesela ne zaman bu sekilde dikkat etmye calissam mutlaka basim agriyor migren gibi. Sende de oluyormu
Nasıl yani? Bunları yiyince mi başın ağrıyor yemeyince mi

Nasıl yani? Bunları yiyince mi başın ağrıyor yemeyince mi
Yemeyince
4 5 gibi 1 tabak kurufasulye yaninda yogurtlu brokoli ve semizotu salatasi yedim . Yaninda hic ekmek makarna pilav yemedm ne zaman yemezsem o aksam gece mutlaka bas agrim oluyor .

Yemeyince
4 5 gibi 1 tabak kurufasulye yaninda yogurtlu brokoli ve semizotu salatasi yedim . Yaninda hic ekmek makarna pilav yemedm ne zaman yemezsem o aksam gece mutlaka bas agrim oluyor .
Tiroidle alakası yok canım. Onların şeker metabolizması ile alakası var. Hipoglisemi olabilir mi acaba

Tiroidle alakası yok canım. Onların şeker metabolizması ile alakası var. Hipoglisemi olabilir mi acaba
Bilmiyorumki ama cok denedim ne zaman o tatz seyler yemeyeym dedgmde mutlaka gece bas agrim tutuyor yakn bi zamanda dahiliyeye gitmeliyim zaten ama insulin direncine yatkin oldgnu soylemisti doktor bana

Ay patlucanin her halini cok severim afiyet olsun bugun annem ve babam gelecek

Zerdecalli mercimek corbasi yaptm ilk kez yarim kase ictim hatta smdi guzel olmus
Dun kurufasulye yapmistim bugune de yeter
Soganli et kavurmaa yanina yeni pirinc pilavi yapacagim
Tatli olarak kadayifli muhallebi tatlisi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…