Ekimcim senden naber görmeyeli hala devam ediyormusun?
lw yi bırakalı 2 ay oldu son 2 kutu hiç işe yaramadı, bende şimdi kendi çapımda çabalıyorum..
PEKİ İLK KULLANDIĞIN KUTULAR İŞE YARADI MI CNM BİRAZ BAHSEDER MİSİN RİCA ETSEM??:uhm:
evet ilk kullandığımda işe yaradı, iştahı kesip enerji veriyordu ve çok susatıyordu, yan etkisininde olmaması çok iyiydi ...son aldığım 2 kutu da daha önceki gibi 2+2 kullandım ve bende kalp ritim bozukluğu yaptı galiba buna çarpıntı deniyor ve kabızlık ta yaptı.. bende miktarı azaltıp 1+1 kullandım çarpıntı geçti, kabızlık kaldı onuda bitkisel çaylarla halettim ama 2 kutuyla ve yememe dikkat ederek sadece 1,5 -2 kg gibi bir kilo kaybı oldu oda galiba suydu çünkü hemen kilolar geri geldi sonuçta toplam 5 kutu kullandım 10 kilo verdim son 2 kilosu hemen geri geldi 8 kilo verdim diyebilirim galiba ilacın içeriğini değiştirdiler, çünkü bende ara vererek kullandım vucut bağışıklık kazanmış olsa bile 2 ayda unuturdu herhalde..umarım yardımcı olabilmişimdir sağlıklı günler:)))
Sayfanın üzerindeki o reklamdan aldım. Hiç bir değişiklik oluşmadı bende. Yeşil çay içiyorum, inanılmaz faydalı..
Bu arada, LW nedir yaww. Biri söylesin artık yaww. LW ne ? Herhalde bitkisel birşey değil anladığım kadarı ile.
Ben de 1m 75 cm boyundayım ve kalıba göre 42 bazen de 44 beden giyorum.
İdeal kilom 64 dür. Ve ben o zamanlar hep 40 beden giyerdim. kemik yapısı ve kas yapısı ile ilgili bir durum. İri yapılı olduğumu herkes söyler.
bu arada obursirini tebrik ederim. yılmadan vermeye devam
nasıl sevindim oburşirin
bir ara bizim topigede geliyodun hatırlıyorums eni demek bu kilolardan sende kurtuldun
allahım darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?