• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Obsesif kompulsif bozukluk ve anksiyetesi olanlar

oslem83

Rabbim verdiğini de, vereceğine de bin şükür
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
837
558
103
Okb ve anksiyetesi olanlar . Bizi bizden başka anlayan olmaz gelin konuşalım dert ortağı olalım belki yaralarımızı sararız

Biri beni çağırmış:):eek:
Ne gibi problemler yaşıyorsun canım. Benim içim sürekli sıkılıyor, mutsuzum, her an kötü bişey olacak korkusu, bana veya sevdiklerime bişey olacak korkusu, ölüm korkusu var

Herhangi bir ilaç tedavi falan görüyormusun

Bende okb hastasıyım ileri derece. Bendeki düşsel takıntılar düşünceleri çözme çözdükten sonra kontrol etme tamam çözüm buldum deyip tekrar düşünüp kontrol etme garip bişey. Hamileyim çok yoruldum zor dayanıyorum. Kemal Arıkan a mı gitmedim np ye mi artık yoruldum. Doktor tercihi ve doğru ilaç çık önemli. Tavsiye psikolog istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Bende de var okb anksiyete bipolar bozukluk
Sürekli kötü bişey olcak kendime değil ama sevdiklerime bişey olcak diye çok korkuyorım içim sıkılıyor bazen amann boşver diyorum 2 dk sonra yine geliyor sıkıntılar
Bende hepsi karışık olunca karma karışık oluyorum
Bişey alırken bende hep 2-4-6 tane gibi alırım ellerimi iki kere yıkarım
Bi ara evde kendi eşyalarımı bile ayrı yıkıyordum
Ve karar verme güçlüğü çekiyorım çoğu zaman
Bende de böyle şeyler var
Allah herkesin yardımcısı olsun şifa versin

Allah herkesin yardımcısı olsun umarım bilşnçsel terapi ve ilaç sayesinde iyi oluruz.. Çünkü bizim elimizde olan bişey değil. Her hastalık gibi tedavi edilmesi gereken ciddi bi durum.

Allah herkesin yardımcısı olsun umarım bilşnçsel terapi ve ilaç sayesinde iyi oluruz.. Çünkü bizim elimizde olan bişey değil. Her hastalık gibi tedavi edilmesi gereken ciddi bi durum.
Bilinçsel terapi nasıl bir yöntem
Ben duymadım da hiç o yüzden aoruyorum

Bilinçsel terapi nasıl bir yöntem
Ben duymadım da hiç o yüzden aoruyorum
Psikoterapi yapan konuşma ve bilinçlendirme yoluyla yapılan terapi ben np de saadet hanıma gittim ağar okb hastasıyım terapisiz ve ilaçsız çözüm yok başka sitelerde herşey kafada bitiyor diyen insanlara aldanmayın hastalık kroniklleşir biraz np pahalı ama umarım uygun bi psikoterapi uzmanı bulursunuz ama psikolog olmayacsk

Çok özür dilerim np dediğiniz yer neresi sanırım açık isim vermek yasak
Ben tekirdağ da yaşıyorım ama ist ise sorun değil giderim
Kesinlikle kafa da bittiğine inanmıyorum bende
Bitmiyor yıpratıyor yıpratıyor dışarı çıkacakken kapılar da gidemiyorum diye çok ağladığımı bilirim
Alışveriş yapamadığımı hiç bişeye karar veremediğimi günlerce günlerce uyumak istiyordum uyuyınca geçecek gibi geliyodı ama geçmiyodu
Çok şükür şimdi daha iyim Allahıma çok şükür ama iyi olmak istiyorum korkmamak içim sıkılmasın istiyorum
Allah yardımcımız olsun

Np beyin hastanesi nöro psikiyatri İstanbul da internetten araştırın isterseniz

Bende 15 aydır psikolojik destek alıyorum.ilaç kullanmıyorum ama kullandığım dönemler oldu.eskiye nazaran iyiyim.öyle kötü bişey ki anlık telkin ediyorsunuz kendinizi 2 dk sonra aynı düşünce geri geliyor.bunların altında bir travma yatıyor.hele de anlayacak destek olacak kimseniz yoksa gerçekten çok Zor yaşayan bilir

Bende 15 aydır psikolojik destek alıyorum.ilaç kullanmıyorum ama kullandığım dönemler oldu.eskiye nazaran iyiyim.öyle kötü bişey ki anlık telkin ediyorsunuz kendinizi 2 dk sonra aynı düşünce geri geliyor.bunların altında bir travma yatıyor.hele de anlayacak destek olacak kimseniz yoksa gerçekten çok Zor yaşayan bilir
Bende de var sizin sorun neydi?

Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Ama kesinlikle ilaç olmadan olmuyor ben çocukluğum dan beri okb yim 25 yaşımda abartı günde 10 saat düşünceler uzayınca stres mide bulantısı kusmalar başladı çok ağar ve ileri deeeceymişim np de tedaviye başladım bilşnçsel terapi işe yarıyor ama ilaçsız mümkün değil kafada bitmiyor çünkü beyin in çalışan noktasında bozukluk oluyor. Ve ancak ilaç tedavi ediyor.. Allah benim kadar ağarını kimseye vermesin ve şuan hamileyim ne ilaç ne bişi mahvoldum

Back