Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okb ve anksiyetesi olanlar . Bizi bizden başka anlayan olmaz gelin konuşalım dert ortağı olalım belki yaralarımızı sararız
Ne gibi problemler yaşıyorsun canım. Benim içim sürekli sıkılıyor, mutsuzum, her an kötü bişey olacak korkusu, bana veya sevdiklerime bişey olacak korkusu, ölüm korkusu varBiri beni çağırmış:)
Pardon canım.doktorun önerdiği ilacı alıyorum tabii.Doz artırdık geçen sene fayda etti.Herhangi bir ilaç tedavi falan görüyormusun
Bilinçsel terapi nasıl bir yöntemAllah herkesin yardımcısı olsun umarım bilşnçsel terapi ve ilaç sayesinde iyi oluruz.. Çünkü bizim elimizde olan bişey değil. Her hastalık gibi tedavi edilmesi gereken ciddi bi durum.
Psikoterapi yapan konuşma ve bilinçlendirme yoluyla yapılan terapi ben np de saadet hanıma gittim ağar okb hastasıyım terapisiz ve ilaçsız çözüm yok başka sitelerde herşey kafada bitiyor diyen insanlara aldanmayın hastalık kroniklleşir biraz np pahalı ama umarım uygun bi psikoterapi uzmanı bulursunuz ama psikolog olmayacskBilinçsel terapi nasıl bir yöntem
Ben duymadım da hiç o yüzden aoruyorum
Anladım çok teşekkürederimmm sağolunNp beyin hastanesi nöro psikiyatri İstanbul da internetten araştırın isterseniz
Bende de var sizin sorun neydi?Bende 15 aydır psikolojik destek alıyorum.ilaç kullanmıyorum ama kullandığım dönemler oldu.eskiye nazaran iyiyim.öyle kötü bişey ki anlık telkin ediyorsunuz kendinizi 2 dk sonra aynı düşünce geri geliyor.bunların altında bir travma yatıyor.hele de anlayacak destek olacak kimseniz yoksa gerçekten çok Zor yaşayan bilir