- 18 Aralık 2012
- 146
- 47
- 48
- 33
- Konu Sahibi emine_1991
-
feci panikti mesela arkadaşım özgüven eksikliği vardı. ben bilirim derdi. olumsuz bakardı hayata. fazlasıyla karşındakine karışır ailesine kadr müdahale ederdi.Ne gibi belirtiler vardı? Çok tedirgin oluyorum. Günlük hayatında göstereceği davranışlardan.
yol yakınken kaç git canım cidden ilerde seni de sinir hastası yapacak drecelere getiriyorlar düşün ben bunu sdce arkadaşımda yaşadım erkek arkadaşım olsaydı heralde boğazlardım3 haftadır tanışıyoruz. Kelimelere çok fazla takıntı yaptı suana kadar. O kelime igrenc demeleri var. Birde kokulara karşı çok çok hassas. Sigara kullanıyorum ve 2 de bir çok kötü kokuyoruz. Igrenc kokuyoruz gibi sözler kullanıyor.
Bu OKB ile alakalı bir durum değil. Seni kırmaktan çekinmiyorsa sana karşı olan duygularında sorun var demektir.3 haftadır tanışıyoruz. Kelimelere çok fazla takıntı yaptı suana kadar. O kelime igrenc demeleri var. Birde kokulara karşı çok çok hassas. Sigara kullanıyorum ve 2 de bir çok kötü kokuyoruz. Igrenc kokuyoruz gibi sözler kullanıyor.
Haklısın elinde olan birşey değil bencede ona destek olup yanında olmak istiyorum ama yapabileceğim ne onuda bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?