Objektif yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ne zaman linç geliyor demiştim Allah razı olsun abla ya

En basitinden ( ki gerçekten en basiti bu) bornozumla gezemediğim evi yada evliliği napayım... evlilikte yeri geliyor insan kendine tahammül edemiyor kayınvalideye nasıl tahammül edeceksiniz? 5 kardeşin ortancası sevgiliniz dolayısıyla diğer kardeşler sürekli gelip gidecekler çünkü anne babaları sizinle yaşıyor olacak gelmeyin diyemezsiniz... Özel hayat sıfır siz anca gelen gidene hizmet eden gelin konumunda olacaksınız... şu sitede bi tanede genç kız çıksın evlenince ailemle yaşıcaz annemsiz yapamam kocam babama hizmet etmeli babamı bırakamam desin... yazınca çok saçma geldi dimi aynı şey işte...

Anne baba zaten birbirlerine arkadaşlık ederler, siz neden ayrı evde yaşayacaksınız ki?
Hadi anne veya baba öldü diyelim, altlı üstlü oturulur ne bileyim sınır olması gerekli.

Bunları tüm diğer koşulları göz ardı ederek yazıyorum. Sanırım görüşmediniz bu bir problem, ailesine hiçbir şey anlatmaması bu kafar çekinmesi de ayrı problem.

Benimde aklıma bu geldi :") sınavı kazanana kaşardan doğrusu düzene girene kadar

Ah güzel kardeşim nolur kendine bunu yapma. Yol yakınken dön. Üç beş ay ağlar unutur yoluna bakarsın. Böyle bi adamla ömür geçmez. Bırak ders çalışsın çalışmasın seni ilgilendirmez o onun sorunu senin değil. Belli ki o seni asla önemsemiyo. Sende onu önemseme. O aile kuracak bi kafada değil. O daha annesinin bebeği. Bırak onu annesi sevsin

Hepsini okuyamadım, okuduğum kadarıyla arkana bakmadan kaçman gereken bir adamla berabersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…